rena yılmaz
1 değerlendirme
20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Komedi polisiye yaziyor ama polisiye macera desek daha dogru olir gibi..filmin konusu olan ve kurulan oyun fena degil seyredilebilir emekte verilmis ancak komedi aramayin..ben komedei oldugunu fusunerek gitmistim benim icin hayal kirikligi oldu..vakit gecirmis oldum..
5 para etmez gittiğime gideceğime bin pişman oldum siz olmayın arkadaşlar. Söve söve günaha girdim sizin yüzünüzden resmen rezalet .kurgular karmasalar berbat ötesi bir film asla önermem
Bu bir film değil film denemesi çok ama çok amatör her yönüyle,,,Filmi izlemeden 5 yıldız veren dangalaklara sesleniyorum.. Filmi izlendikten sonra değerlendirme yapılır puan verilir izlemeden önce değil,,,
Büyük emek ve kalite var. Çok ilginç bir hikaye hiç görmediğimiz orijinallikte anlatılmış. İzlerken bir anlık dikkat dağılması 2. kez bilet almak zorunda bırakır. Kesinlikle kaçırmadan izlenmeli.
bu film içinde sevdiğim iki insan var ve oynadıkları her filmi izlemişim bunuda yeni duydum hemen ilk fırsatta izlemek istiyodum izledim ve süperdi çok hoşuma gitti süper film idi