Arşiv de yer alabilecek başarılı filmlerden biri ama kısa olması gereken sahneler gereksizce uzatılmış bu yüzdende film gerçekten insanı çok sıkıyo kısacası sabır isteyen bi film sadece Tom Hanks oyunculuğu ön planda...10/8
duruyoır zaman geçmiyor tipik robinson cruise hikayesi tek farklılığı wilson topu bence vayık ve çok sıkıcı ama tom hanks yine süper baya zayıflamış film için belli işte bu yüzden hollywood
İlk defa herkesin güzel dediği bi filme negatif yorum yazıyorum! Ama kurgu hakikaten çok basit. 2.Dk sonra ne olacağı çok belli herşey çok çabuk ve basit ilerliyor.Bence böyle bi konu boşuna yazık edilmiş.Ama eleştirilerim sadece senaryo ya oyunculuklar süper emeğe saygı 10/6
Tom hanks yine mükemmel bir iş çıkartmış ama filmde Hep reklam Hep reklam bir kişinin üstünde dönüyor ve sonu hiçbir yere bağlanmadı yani Tom hanks için izlemek isterseniz izleyin
Film kesinlikle harika ve ya olağanüstü değil. Aşk tem'ası yeterince verilememiş bence. Konu basit ama Tom amca işi sürüklüyor... Hele hele sonu hiç olmamış.
Bu filmle Tom Hanks'e bir kez daha hayran oldum. Mükemmel bir oyunculuk örneği sergilemiş. Finali Holywood'dan beklenmeyecek kadar şaşırtıcıydı. Hararetle tavsiye ediyorum.