Ahmet Büke
2 Mart 2022 tarihinde eklendi
youtuber olmalılar başroldekiler.. Bu kadar saçma iğrenç kötü bir şey ortaya çıkmaz yoksa… 2 saçma sapan adamın saçmasapan hikayeleri.. Konu bu.. Recep ivedik tarzı.. Ama onda bile buna göre bir asalet var… komik falan da değil… yan raoller sağlam ama onların hatrınada bu film çekilmez 10 / 0,5
Kardeşim ne olur yapmayın artık. Hayır sinemamız daha ne kadar dibi görebilir onu mu bulmaya çalışıyosunuz nedir. Cünkü böylesine berbat senaryonun böylesine yapmacık oyunculuğun başka bi açıklaması olamaz.
İlk yarım saat anca dayandım çok berbat aog grubunun grup olarak devam etmesi daha iyi hiç girmesinler bu işlere. Recep ivedikten hallice rol düşük espri kalitesi her sene çıkan yaz komedi filmleri gibi olmuş hatta dahada altı izlemeyin berbat
Bence gayet güzel olmuş emeğinize sağlık eğlenceliydi gırgır şamata samimiyet hepsi bir arada arkadaşlık dostlukta işin içinde olunca izlemesi bir film oluyor