Şeytan
    4,1
    Şeytan hakkında görüşlerin ?

odinhan
    odinhan

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    70 li yılların en iyi korku filmlerinden biri olarak nitelendirilebilir...
    mehtap6
    mehtap6

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Çocukluğumun korku filmi,Bu film devamında daha birdürü film izledim ama ilki gerçekten en etkileyicisiydi.
    beck31
    beck31

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Gece vakti yanliz izlemek psikolojik bozukluga neden olabilir.Muhtesem bir klasik
    johnny-lee
    johnny-lee

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    ben bu filmi ortabire falan giderken izlemiştim çok korktuğumu hatırlıyorum hatta bi ay annemle yatmıştım
    şimdi izlesem korkar mıyım acep
    filmi bulmak lazım :D
    davyjones-7
    davyjones-7

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmi orjinal seslendirmesi,Türkçe alt yazısıyla ve tamamen orjinal haliyle izlemenizi tavsiye ederim.2000'de yeniden vizyona çıktığı haliyle.
    pyramidhead-2
    pyramidhead-2

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    başak bilgiye katılıyorum. bence korku öğesi bile barındırmayan birfilm. bana göre kesinlikle bir korku filmi değil. filmi izleyip etkisinde kalan insanların genelde inançlı insanlar olduğunu tartışmaya bile gerek yok. bence tek gerçek korku filmi sapık tır.
    finallyfree89
    finallyfree89

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    işlenişiyle,kurgusuyla,müziğinin orjinalitesiyle,kullanılan kadrajlarla,mekan ayarlamalarıyla,kamera seçimleriyle,mercek kullanımlarıyla,motion control kamera ile focus seçimleriyle açı seçimleriyle tam bir klasik gerilim-korku sinemasını en iyi filmi exorcist bir kült
    handsome-cool-boy
    handsome-cool-boy

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bu film için din sömürüsü yapıyor yok hristiyanlığın propogandasını yapıyor diyenin aklına şaşarım beni hayatımda bu kadar daha geren bi film olmamıştır ve bu filmi izlemeyen mutlaka izlesin derim tek kelimeyle korku baş yapıtı ayrıca unutmadan ben oscar almış başka bi korku filmi daha hatırlamıyorum...
    basakbilgi
    basakbilgi

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Korku filmi olmaktan ziyade insanların dini duygularına dokunarak rahatsızlık veren bir film...
    mawi-777
    mawi-777

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
    100 yılın en ii korku filmi bence. O zamanının eknolojileri ile böyle bir iş cıkarmaları bile sasılacak birşey kuşkusuz. daha sonra bir çok yönetmenin esinlendiği gönderme yaptıgı ve saygı durusunda bulundugu benzersiz bir baş yapıt.
    widmark-2
    widmark-2

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğin en kötü filmlerden biri
    hsuker
    hsuker

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    tarihin en iyi korku yapımlarından (bazılarına göre en iyisi) olan exorcist her dönemin en iyi örneklerinden olmuştur. konusu çok iyi. oyuncular çok iyi. linda blair o yaştaki performansı ile şaşırtıyor (kendi çevirdiği filmi izleyemeyeceği yaştaydı!). her yönü ile dört dörtlük bir başyapıt. 10 üzerinden 9 ile bu işi bitirmiş yani.
    corleone40
    corleone40

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    film dalında eniyi film denecek kadar kaliteli izleyeli çok oluyor ama filmin bi sahnesi arkadaşımı çok etkilemiş küçük kızn odasının penceresinden bi gölge geçiyordu bana haftalarca,gözümü pencereden alamıyorum demişti :) korku filmi izlemek isteyen varsa gitsin bu filmi alsın korkacaktır.
    burcin
    burcin

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    33 yıl önce çekilmesi filmi belki kurtarabilir o zmnın sartlarına bakılırsa özenle yapılmş bi film de olabilr ama ben hiç beğenmedm çok saçmaydı..
    boldheart
    boldheart

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Eski ve bence şeytan filmlerinin en iyisi nerden esinlendiler bilemem ama ben filmi küçükken izlediğimde korkmuştum ve çok beğenmiştim filmin sözleri hala aklımda...