Şeytan
    4,1
    Şeytan hakkında görüşlerin ?

nskmourinho
    nskmourinho

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Fazlasıyla korkunctu hatırladıgım kadarıyla bir daha izlemek isterim.mihenk taşı korku sineması için
    cudiferat
    cudiferat

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse yapılan eleştiriler genellikle 2 eksende toplanmış. Yapıldığı zamana göre korkunç veya Hala korkunç.

Ben açıkçası şunu söyleyeyim bu zamana kadar pek çok korku filmi izledim ama Exorcist yakın zamanda tekrar izlemiş olmama rağmen beni hafiften ürkütmeye yetti.

Tabii ki yerinden hoplatacak vs. bi film değil ama şunu söyleyeyim; bir gece vakti evde korku filmi izlemek istiyosanız çekinmeden tercihinizi bu yönde kullanabilir.
    Mutlaka izleyin, köşe taşı ne de olsa...
    8,4/10
    kbier
    kbier

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Korku devrimi....
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    kLasikLesmis korku fiLmLerinden we guseL bir fiLm...
    1983gs
    1983gs

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    yıllar önce izlediğim bir filmdi bu hatta izlediğim korku filmlerinin atası olarak değerlendirebilirim kesinlikle izleyin...
    semahos
    semahos

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    başyapıt değil harika hiç değil atmosferi iyi ancak hiç korkunç değil.
    paniya
    paniya

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi beğenmeyen burun kıvıran çamur atan varsa gidip legolarla oynasın ne diyeyim.konusunda üstüne daha iyisi çekilmedi daha.
    ill-key
    ill-key

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Özellikle son 30 dksı gerilim düzeyi oldukça yoğun.. O ana kadar bitsede gitsek havası kendini derin bir heyecana bırakıyor..Çekildiği döneme göre son derece etkileyici..10/8..
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

15 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    en iyi uyarlama senaryo ve en iyi ses dallarında oscarı kucaklayan çevrildiği yılı göz önünde bulundurduğunuzda her karesinde sizi hayretler içerisine düşüren inanılmaz bir film.müzikleri ve oyunculukları ise cabası...hala izlemeyen varsa çok şey kaçırıyor derim
    womenaglex
    womenaglex

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    süper ötesi kitabı da film gibi güzel kitabınnı okumanızı filmini izleminizi siddetle tavsiye ediorum :)10/9
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
    çok dehşet görsel efektlere,kamera oyunlarına vs. gerek olmadan da korku yapılabileceğinin göstergesidir.konusu insanı ister istemez ürküten,daha sonra ülkemizde de dahil olmak üzere pek çok taklidi,uyarlaması çekilen ancak kendisi kadar başarılı olamayan bir yapıt.
    juninhooo
    juninhooo

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    taa ne zaman izledim hatırlamıom ama hala resmi gördüümde etkileniom..kendisiyle yaşıt rakipleri arasında bence en ön sıralarda..izlemeyen hiç durmasın izlesin,, zira böyle bir klasiği kimse kaçırmak istemez..
    cucesan
    cucesan

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Geçmişten günümüze bütün korku filmlerini izlemiş biri olarak söylüyorum ; Gelmiş- Geçmiş ve gelecek teki en başarılı korku filmi. Korku filmlerinin kralı, garez halka gibi filmlerden bile korkanlar bu filmi izlemeli ki korku filmi nasıl olmalı görsünler. NOT: Filmde şeytan diye bahsedilen zat-ı muhterem aslında cindir. Gerçek olaydan alınmıştır. Gerek konusunun gerçek hayattan alınması gerekse 1973 yılında kısıtlı şartlarda çekilmesi filmi zaten apayrı bir yere taşıyor.Son söz; Bunun üstüne korku filmi yoktur ve çekilemezde.
    cuneytbaskaya
    cuneytbaskaya

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Filmi izleyeli yıllar oldu ama yorum yazmak bu güne nasip oldu.Gerçekten harika bir film herkese yani korkmak isteyen herkese tavsiye ederim.
    macneil
    macneil

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    the exorcist flimi bence abartısız en iyi korku flimi yönetmenin ve oyuncuların mükemmel ötesi performansları flimdeki müzik son derece güzel.Bence flimin en etkileyici sahnesi ise chris macneilin yolda yürürken havanın soğuk olması ve ayağına düşen sarı yapraklar ve o sıradada flimin müthiş müziğinin çalınması beni çok etkiledi.En beğendiğim oyuncu ise rahip karas tı gerçekten mükemmel bir oyunculuğu var.İzlemeyenler için tavsiye ederim günde 10 kere bile izlesem bıkmıyacağım bir flim 10 üzerinden 10