D-Tox
    3,1
    D-Tox hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Karlar altında, bir SLY gerilimi...
    Demirtas
    Demirtas

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Stallone sanırım Assassins ve hemen ardından oynadığı Daylight ile vadesini doldurmuş bir oyuncu artık. Aklımda kalan son iyi filmleri arka arkaya oynadığı bu iki film maalesef. O filmden sonra maalesef hiç bir filmini beğenmedim. Rocky Balboayı belki bir kenara koyabiliriz ama onun dışında hiç bir filmini tutmadım. Zaten Stallonede tarzı itibariyle belli bir yaştan sonra o tarza gitmez olu. Yani demek stediğim biz stalloneyi 80lerdeki haliyle seviyoruz. Bu filmde son deönem kötü filmlerinen bir tanesi sadece.
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Eğer seri katil yapımlarından hoşlanıyorsanız D-Tox u beğeneceğinizi düşünmekteyim.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
    sulusoy
    sulusoy

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    amanın sen bu tarz filmlerden uzak dur stallone abicim. 4/10
    jamesbond-2
    jamesbond-2

13 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi yeni izleme fırsatı buldum.konu çok bilindik sylvester stallone un performansı yerlerde sürünüyor.senaryoda bazı kopukluklar var örneğin/herkes ajan malloy un dediklerini yapıyor.hemen gurup başı oluyor.herkes o ne derse onu yapıyor.bir ara onu katil zanedip onu odaya kilitliyorlar.ajan odadan çıkıp yine yanlarına geldiğinde hala ona inanmaya devam ediyorlar.ayrıca bazı yerler çabuk geçilmiş üzerinde fazla durulmamış ve insanların kafasında soru işaretleri kalıyor.sonuçta bence vasat bir film izlemeye değmez zaman kaybı.4/10
    Chev
    Chev

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    daha ii olabilirdi stallone yine iyidi ama sanki konuda bişeyler eksik kalmış
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

2 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    bir seri katilin peşindeki polis… herşey çok klasik. Benzer filmleri çok seyrettiğimizden bayıyor. Genede fena değil diyebilirim..
    Fahri07
    Fahri07

1 Mart 2006 tarihinde eklendi
    film senaryo olarak bildiğimiz yada alışık olduğumuz türde.sinemada izlemedim vcdsini izledim ancak film beklediğim gibi çıkmadı.stallone için izledim zaten ancak film çok sıkıcı geldi bana.stallone yi severim hatta çoğu filmlerine bayılırım ama bunu beğenmedim.
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

13 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Bir Stallone hayranıyım fakat bu film tek kelimeyle felaket!
    banadolu
    banadolu

2 Şubat 2003 tarihinde eklendi
    fragmanı harika,kendisi oldukça kötüydü.gittim bu filme para verdim,yazıklar olsun bana
    kolaric
    kolaric

30 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
    s.s'nin artık bittiğinin göstergesi gereksiz bir film..

ben beğenmemiştim.
    klace
    klace

25 Nisan 2002 tarihinde eklendi
    gerçekten tarzına göre iyi bir film olmuş.slyvester stallone den ben bile bu kadar iyi performans beklemiyordum.konu ilk başta çok basit geliyor ama sonradan basit olmadığı ortaya çıkıyor.d-tox denilen rehabilitasyon merkezi çok iyi kurgulanmış.izlenmeli derim.
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    senaryo olarak klasik yorumlarına katılmıyorum çok farklı bir senaryo ve yine katil kim acaba sorusunu bir an kafamdan çıkartmadan izlediğim bir film bazı yerlerde sıktığını da söylemeden geçemeyeceğim
    Frank-Serpico
    Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    fılm guseldı ben ızlerken sıkılmadın ama gercekten bazen off dıorsunuz waw dıorsunuz stallone bızım cocukluk kahraamanımızdı ya :)) ıyıdı yane fena degıl
    Ceren S.
    Ceren S.

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Klasik bir sylvester stallone filmiydi bence... başlarda gayet güzeldi ama sonlara doğru baymaya başladı 5 yeterli bi puan bence..