Stallone sanırım Assassins ve hemen ardından oynadığı Daylight ile vadesini doldurmuş bir oyuncu artık. Aklımda kalan son iyi filmleri arka arkaya oynadığı bu iki film maalesef. O filmden sonra maalesef hiç bir filmini beğenmedim. Rocky Balboayı belki bir kenara koyabiliriz ama onun dışında hiç bir filmini tutmadım. Zaten Stallonede tarzı itibariyle belli bir yaştan sonra o tarza gitmez olu. Yani demek stediğim biz stalloneyi 80lerdeki haliyle seviyoruz. Bu filmde son deönem kötü filmlerinen bir tanesi sadece.
ben filmi yeni izleme fırsatı buldum.konu çok bilindik sylvester stallone un performansı yerlerde sürünüyor.senaryoda bazı kopukluklar var örneğin/herkes ajan malloy un dediklerini yapıyor.hemen gurup başı oluyor.herkes o ne derse onu yapıyor.bir ara onu katil zanedip onu odaya kilitliyorlar.ajan odadan çıkıp yine yanlarına geldiğinde hala ona inanmaya devam ediyorlar.ayrıca bazı yerler çabuk geçilmiş üzerinde fazla durulmamış ve insanların kafasında soru işaretleri kalıyor.sonuçta bence vasat bir film izlemeye değmez zaman kaybı.4/10
film senaryo olarak bildiğimiz yada alışık olduğumuz türde.sinemada izlemedim vcdsini izledim ancak film beklediğim gibi çıkmadı.stallone için izledim zaten ancak film çok sıkıcı geldi bana.stallone yi severim hatta çoğu filmlerine bayılırım ama bunu beğenmedim.
gerçekten tarzına göre iyi bir film olmuş.slyvester stallone den ben bile bu kadar iyi performans beklemiyordum.konu ilk başta çok basit geliyor ama sonradan basit olmadığı ortaya çıkıyor.d-tox denilen rehabilitasyon merkezi çok iyi kurgulanmış.izlenmeli derim.
senaryo olarak klasik yorumlarına katılmıyorum çok farklı bir senaryo ve yine katil kim acaba sorusunu bir an kafamdan çıkartmadan izlediğim bir film bazı yerlerde sıktığını da söylemeden geçemeyeceğim
fılm guseldı ben ızlerken sıkılmadın ama gercekten bazen off dıorsunuz waw dıorsunuz stallone bızım cocukluk kahraamanımızdı ya :)) ıyıdı yane fena degıl