Battal Gazi'nin 2019 da çekilmiş hâli zıplayan oyuncunun olmaması güzel :) ama yine emeklerine sağlık oyuncu seçimi , değişik yüzler izlenme sonucu merak etme bir Türk'ün bir ülkeye meydan okuması izlerken 2 saat boyunca tüyler diken diken izleyin pişman olmazsınız..
Film gerçekten gururumu okşadı çok güzel herkes izlemeli ben kötü eleştiri yapan biri yüzünden az daha izlemeyecektim kötü eleştiri yapanları dikkate almayın.
Kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşündüğüm bir film olmuş. Yönetmen koltuğunda kamil hocanın olduğu ve bozdağ yapımcıliğın bu harika filmin devamının gelmesini gerçekten isterim. Ailecek şanlı tarihimizi görmek ve hissetmek için kesinlikle gitmemiz gereken bir film. Emeklerinize sağlık.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belki beklentinizi karşılamayabilir, ancak gerçek bir Türk ü kendi tarihinden olsa bile hiç bir film tatmin edemez. Çünki filmler hayal ürünü senaryolardır. Bizim geçmişimiz hayal değel gerçekler le doludur.
Dizi de sadece aşk var, Osmanlı’ya dair tek bir gösterim yok. Genelde hristiyanlık ve haç işaretleri kullanımı çoğunlukta. Ve aile ile gidecekler küfür var filmde