Dokunulmazlar
4,3

girayhan01
girayhan01

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
brian de palmanın izlenilesi filmlerinden biridir dokunulmazlar.ama anlamadığım carlitos way ve scarface gibi müthiş filmlerde al pacino ile beraber çalışırken bu filmde ona rol vermemiştir.eğer bu filmde al pacino da oynasaydı o zaman film tam bir klasik olurdu.
gogola
gogola

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
kevin costner oynamasaydı puanı yüksek olurdu 7
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izLeyen pisman oLmaz guseL bir fiLm...
stuluben
stuluben

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir mafya filmi.1930 lu yıllara çok güzel benzetilmiş.10/7
icedearth-38
icedearth-38

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile "Robert De Niro" ya Al Capone rolü çok yakışmış ve cok iyi yansıtmıs özellikle mahkeme salonundaki "Your Honor is this justice" lafını sarfettiği andaki mimikleri cidden çok ama çok harikaydı :)
anilgerz
anilgerz

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
bence izlenmesi gereken filmlerden bitanesi..elinize gecerse kacırmayın derim :) oyunculukların hepsi harika :)
carpathia07
carpathia07

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
godfatherdan sonra yapılmış en iyi mafya filmi.brain de palmanın en iyi filmi.tam bir baş yapıt tam bir klasik.Potemkin zıhrlısına gönderme nitelliğindeki sahne mükemmel olmuş.costnerı bütün dünyaya tanıtan film.de niro ise mükemmel oynamıs alcaponenu.filmin müzikleriennio morrino imzalı süper.akademi filmi görmezden gelmiş.gecen yıl köstebek oscar alıyorsa bu film 10 tane oscar almalı bence.
muzur6
muzur6

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bana göre tam bir klasik.muhakkak izlenmesi gereken bir filim.filimde bir oyuncuda kötü olur ama yok herkes rolünün hakkını vermiş ve yapması gerekeni yapmış.bu filimi izlemediyseniz izlemenizi mutlaka tavsiye ederim...
jamesbond-2
jamesbond-2

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bir mafya filmiydi ben beğendim oyuncular ve yönetmen zaten çok sağlam biraz ağır olmasına rağmen pek sıkmıyor merak edenlere tavsiye ederim.8/10
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
1930 yıllarının ganster dünyasını anlatan oldukça başarılı bir film ve bize şu mesajıda veriyor hiçbir zaman hayatta imkansız yoktur
vuralica
vuralica

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Al Capone'nin hayatını konu alan film,ve Al Capone nin yanında Al Capone ve adamlarının amerikada içki yasağının olduğu dönemde içki kaçakçılığı yaptığını ve bunu ispatlamaya çalışan fakat her zaman önüne engeller çıkan 4 kişilik polis kadrosunu konu alıyor,bu filmde Andy Garcia nın oyunculuğuna bayıldım..Robert De Niro da filmde az gözükse de ne kadar iyi oyuncu olduğunu belli ediyor.. İzlenmesi gereken bir klasik..
mehmetserkan88
mehmetserkan88

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Robert DeNiro'yla mafya babası tiplemelerinde son nokta -The Godfather hariç-. Özellikle beyzbol sopası, mahkeme sahnesi ve sevkiyatın kaybedilmesi sonrasındaki sinirlenme sahnelerindeki oyunculuğu tekrar tekrar izlenmeli. Mükemmel, kusursuz bi oyunculuk. DeNiro'ya 10, filme 8.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ayrıca filmin başındaki bomba sahnesi çok iyi bir sahneydi belki de filmin en iyi bölümü o sahneydi...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

4 Ekim 2012 tarihinde eklendi
İyi bir film ama içinde bunca yıldızın yer aldığı bir filme göre yeterince iyi değil.
tarhansimsek
tarhansimsek

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Mafya serisinde ilk 10’a koyabileceğim bir film. Belki de 8-10 defadır izlemişimdir. Ve inanın hep aynı zevki yakalıyorum. Öyle şımartılmış ve boş-beleş bir mafya filmi değil.De Niro, Sean Connery, Kevin Costner, Brian de Palma, Andy Garcia, Charles Martin Smith her birini defalarca zevkle izlemek...