Dokunulmazlar

izlenilmeye deger deger sahıplerinn va presnp sahıplerını anlatan bı fılm 8/10
erkamcimen
erkamcimen

1 Şubat 2005 tarihinde eklendi
TAM ANLAMIYLA HARİKA BİR FİLM.MÜKEMMEL OYUNCU KEVİN COSTNER,KARİZMATİK AKTÖR ANDY GARCİA,AKSİYON FİLMLERİNİN UNUTULMAZ İSMİ SEAN CONNERY AND YAŞAYAN EFSANE ROBERT DE NİRO.AL CAPON UN HİKAYESİNDE BULUŞTULAR VE HARİKA BİR FİLME İMZA ATTILAR...
carpathia07
carpathia07

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
godfatherdan sonra yapılmış en iyi mafya filmi.brain de palmanın en iyi filmi.tam bir baş yapıt tam bir klasik.Potemkin zıhrlısına gönderme nitelliğindeki sahne mükemmel olmuş.costnerı bütün dünyaya tanıtan film.de niro ise mükemmel oynamıs alcaponenu.filmin müzikleriennio morrino imzalı süper.akademi filmi görmezden gelmiş.gecen yıl köstebek oscar alıyorsa bu film 10 tane oscar almalı bence.
hg-burakkokturk
hg-burakkokturk

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Adeta mükemmel bir film.Başyapıt.Zaten kadrodan da belli...Sean Connary den tut Andy Garcia ya...

Bi de ben ordaki katil olan elemanı(Nitti) Michael Jackson a benzetmeyi başarmıştım takım esbise falan cuk oturmuştu.
icedearth-38
icedearth-38

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile "Robert De Niro" ya Al Capone rolü çok yakışmış ve cok iyi yansıtmıs özellikle mahkeme salonundaki "Your Honor is this justice" lafını sarfettiği andaki mimikleri cidden çok ama çok harikaydı :)
cersav
cersav

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film içerik yönünden fazla zenign değil olaylar bir anda gelişiyor ve bitiyor oyunculuk açısından gerken yapılmış 10/7
gokhantebrizcik
gokhantebrizcik

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence cok ii bi film evimde koskoca bi posteri var :D
ms-dost
ms-dost

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
berbat bir film diyeceğim ama, yorumlara bakılırsa sanırım problem bende :)4/10
vuralica
vuralica

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Al Capone'nin hayatını konu alan film,ve Al Capone nin yanında Al Capone ve adamlarının amerikada içki yasağının olduğu dönemde içki kaçakçılığı yaptığını ve bunu ispatlamaya çalışan fakat her zaman önüne engeller çıkan 4 kişilik polis kadrosunu konu alıyor,bu filmde Andy Garcia nın oyunculuğuna bayıldım..Robert De Niro da filmde az gözükse de ne kadar iyi oyuncu olduğunu belli ediyor.. İzlenmesi gereken bir klasik..
dnzgursel
dnzgursel

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
aradabir tüylerimi diken diken eden harika bir mafya filmi. Tavsiye ederim.
girayhan01
girayhan01

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
brian de palmanın izlenilesi filmlerinden biridir dokunulmazlar.ama anlamadığım carlitos way ve scarface gibi müthiş filmlerde al pacino ile beraber çalışırken bu filmde ona rol vermemiştir.eğer bu filmde al pacino da oynasaydı o zaman film tam bir klasik olurdu.