JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
29 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Chuck Russell bir türlü hakettiği değeri bulamadığını düşündüğüm yönetmenlerden biri.Filmleri belki yıllar sonra bile hatırlanacak klasiklerden olmasa da genel-geçer eğlenceliklerden bir gömlek üstündür bana göre.Ama bu dini gerilim filmi belki de kariyerinin en kötüsü.Sürekli bir propaganda havasında olması çok rahatsız edici ama ona gelmeden de sinemasal açıdan pek çok gediği var ve bütünlük taşımayan dağınık yapısıyla izlemesi zor bir hale geliyor.
bir araLar popüLer oLan satanizm öğesini kuLLanarak boL bol hristiyanlık propagandası yapan ve benzerLerinin aLtında eziLen başarısız bir fiLm.birçok kLişeyi sık sık kuLanıyor.bu türde çekiLmiş kaLiteLi filmLerin özel sahneLerinin tekrarLandığını fiLmde boLca görüyoruz.ayrıca efektLerde oldukça özensiz...
film iyiydi aslında ya ne derlerse desinler.özellikle görüntü efektleri çok iyiydi.metro istasyonundaki kızın kafasını hala unutamıyorum ve büyük bir hayranlıkla hatırlıyorum.izleyebilirsiniz..:D
valla klasik iyinin kötüye karşı savaşı..tabi hristiyanlık bakış açısıyla inananların şeytana karşı durması.izlemezseniz çok şey kaçırmazsınız zira filmde kayda değer bişey yok.