Ahmet Seref Gürhan
16 Ocak 2020 tarihinde eklendi
cocuklarimla mecburen seyrettigim yapimlar icinde ki en berbati ve en iyiside su ana kar kral sakir:)ama bu yapim ise tam bir zaman kaybi hele hele birde kucuk cocuk filminde bir sahne varki sen simdi pollyanna dan kucuk emraha nasil bagladin diye bir espri yapiyor resmen utandim o filmi oynayanlar bilmiyor kucuk emrahi seyreden yas gurubu nerden bilsin bu kadar kotu bir senaryo film yapmak icin yapilmis bence rezil bir yapim.
Herkeze tavsiye ederim hayatimda gördüğüm en güzel film Herkeze tavsiye ederim hayatimda gördüğüm en güzel film Herkeze tavsiye ederim hayatimda gördüğüm en güzel film
Bu ekibin filmlerinin hepsini izledim. Diğer filmlerin hepsinde bir yetişkin olarak tebessüm edip güldüğüm sahneler güzel bölümler vardı. Bu film ise cidden olmamış özellikle bence Güldüy Güldüy ekibinin en yetenekli oyuncularından olan ve daha önce ki iki filmde çok iyi performans sergileyen ve cidden komik olan Esat Polat Güler'in olmaması cidden çok belli oluyor. Bu eksiklik diğer filmler ile karşılaştırınca bariz komiklik adına eksiklik olduğu çok belli oluyor. 2. Olarak Bizim Köyün şarkısı ve Can dostlar filminde ve bu üçüncü filmde de başrol Berat efe parlar'dı aynı zamanda Bücür filminde de öyleydi. Ama Bücür filmini ayrı tutuyorum çünkü o tek çocuk etrafında dönen bir filmdi. Ama bu üçüncü çok oyunculu filmde artık başka çocuklar başrol olsa iyi olurdu. Çünkü 2-3 yılda 4 film oldu daha 15 yaşında çocuğun yüzü eskidi resmen diğer yan rollerde ki çocuklara haksızlık oluyor gibi onun dışında her zaman ki gibi müzikler yine güzel yapılmıştı. Biraz değil bayağı bayağı masalsı bir film yapılmış sonlara doğru olan bir sürpriz şaşırttı sadece senaryo diğer filmlere göre cidden basitti bu film olmamış ondan 2 yıldız bu ekip daha iyi işler yapabilirdi daha iyi mesajlar verebilirdi çünkü daha önce yapmışlardı ama diğerlerini nasıl beğendiysem bunu beğenemedim 2/5
Seneryo kötü Oyunculuk berbat ötesi (çocuk oyuncular muhtemel torpilli tipler ) Kurgu beş para etmez Fazlası ile american özentisi Çocukların hayal dünyası diye yola çıkıp çocukların duygularını renkler ile çalan bir film. Çocuğunuzu bu filme götürmek yerine ona güzel bir renkli masal kitabı alsanız daha iyi olur . Bin değil bir milyon kez pişman oldum
1.5 saat evde oturup tavana bakmayı tercih ederdim. Kızım ilk defa bir filmi beğenmedi. Verilmek istenen mesaj ve müziklere eyvallah geri kalan kısmı çöp harcanan emeğe yazık
Bir hafta önce izlemek zorunda kaldığım kebap şehrindeki öyküye göre çok iyi. Müzikler çok iyi, kurgu çok iyi. Konu son derece sürükleyici, görüntüler iyi harmanlanmış. Çocuklarım hem gülerek izlediler, hem neşelendiler, hem de merakla takip ettiler. Eve gelip hemen hayal kurmaya bağladılar. Filmi satmak için çok çabalamıştım, sonunda iyiki gelmişim dedim. Bilinçaltı, gerçekle hayali ayırdedemez.
Beyaz perdeye siyah bir film bence.1 ev iki oda bir hayal evi bir kuyu film cekilen. annenin babadan habersiz evlenip sonra babasiz yasamasi.cocuklarin isteklerini almasinin israr ile alabilecegini bilinc altina sokan .isteklerini almak icin herseyi yapmasi gerektini vurgulayan. Bir senaryo. Bu filmi cocuklrin hayal gucune biraksaydiniz daha guzel bir senryo cikardi. Sizde oynardiniz. Harcanan emege ve vakite yazik.
#bizimköyünşarkısı👍😊 #candostlar 👍😊 #bücür 👍😊 #gamonyahayallerülkesi👎☹🤮 Beklenti yüksekti sonuç hayal kırıklığı ilk defa bu ekipten böyle vasat bir film izledik.. Kizimi eğlendiren tek yani müzikler oldu gitmeye değermi🤔 Kesinlike hayır 🤷♀️ verilmek istenen mesajlar güzel evet ama oyunculuk düşük kalmış yada senaryoda bi tuhaflık var hareketler çok yapmacık ve havada...