Mert H
1.344 değerlendirmeler
21 Ekim 2020 tarihinde eklendi
İlkokulda dönen saçma bir muhabbete film çekildiğini görünce çok şaşırdım. Fragmanını da zor izledim ama güleriz diye filmi arkadaşlarla izledik. İzlemez olaydık, zaman kaybı.
Çok klişe olucak ama hayatımda izlediğim en kötü film. Ömür boyu bundan daha kötü izliceğim film olcağını sanmıyorum. Bütün salon olarak hani kötü bi espiri olurda çok kötü diye gülersiniz ya bizde öyle izledik artık gülmeye başladık o kadar kötü. Film o kadar iğrençki, sonu bütün filmden daha iğrenç. Sonuçta emek var falan demicem çünkü bu filmde hiç saygı duyulcak bir emek yok. Filmde emeği geçen herkes biran önce bu işleri bıraksın bence. Oyunculuk olarak flash tv dizileri bunun yanında oskarlık kalır. Sakın salonunun önünden bile geçmeyin.
Berbat bundan başka bir kelime hak etmiyor ama açıklama getireyim, filmde konu çok basit, görsellik adına iğrençlik var, sinema değil internet ortamında bile izlenmeyecek kadar kötü, oyuncular yapı olarak sinema değilde tiyatro türünde haraketler sergiliyorlar, bitsin artık içim şişti dediğim tek film oldu.
Film çekmek kolay değil fakat film ha yükseldi ha yükselecek ne zaman yükselecek derken film bitti senaryo bir yere bağlanmamış alakasız şekilde son buldu
Bu eğer yabancı bir film olsaydı bir sürü övgü olurdu.Ama sırf Türk sineması diye bir çok eleştiri almış.Filmin devamının geleceğini hiçkimse anlayamamış mesela.Bence mükemmeldi.Hatta daha iddialı konuşayım şimdiye kadar izlediğim Türk korku filmleri arasında en iyisiydi.Filmi bir İsmet Bilgi takipçisi olarak Cevahir AVM'de seyrettim :)
En beğendiğim karakterler: Bedir, Elif, Seçkin, Satı ve başta gösterilen bir kadın vardı adını hatırlayamadım o.
Tek notum, sanki müzikler bir tık fazla gibiydi..Bazı yerlerde klip seyrediyor gibi oldum.
Ama kesinlikle tavsiye ediyorum, lütfen Türk sinemasını yermekten vazgeçip sahip çıkalım.
izledim ve çokta başarılı buldum senaristin diger filmlerinden çok çok iyi bir iş çıkmış başarılı bir film olmuş aynı zamanda evet eleştirilecek yerleri var yok degil küçük kızın yürüyüşleri pek hoşuma gitmedi ama onun haricinde başarılı bir filmdi
yine mi cinli film derken aslında cin filan yok filmde çok kısa sonlarda görünüyor biraz onun dışında birçok korku filmini sollamış aslında yine mi cinli film dedirten saçma insanların yaptığı filmlerden türkiyede korku türüne karsı bir soğuma var diye düşünüyorum siccin bile son seriyi çekti bitirdi simdi gözler bir film arıyor o film bu film olmasa bile mustafa miraç kaya bence başarılı bir yolda
ankara gösteriminde bulundum mustafa miraç kaya enerjisi çok yüksek bir insan salon sonuna kadar doluydu filmin müzikleri akılda kalıcı beyne işleyişleri var filmde daha önce yer almayan konular ve zihin oyunları ters köşeler hadi be dedirtti emeklerinin karşılığını alırlar umarım
filmde ki karakterler yerinde olmak istemezdim psikoloji bozan bir akışı var sıkıcı bir film değil hikaye gayet akıcı filmin finalinde benim kafamda birden çok şey canlandı böyle olduda böyle sonuçlandı demiyorsun adam öyle bir final yapmış ki noktalama işaretli dil anlatım sınavları gibi noktalı yere ne koyarsan o çıkıyor
valla kötü eleştiri yapanlar halt etmişsiniz ben gittim gayette güzel bir filmdi beğendim ilkildigim çok sahne oldu yaşlı teyzenin çat diye dönmesi en baştaki büyücügibi olanın sahnesi adamın çiğ çiğ yürekmi böbrekmi ne yemesi gayet iyiydi
Film genel türk korku filmlerine göre daha iyi. Ancak eleştirilerim de var. Genel olarak sanki her şeyi bir arada verip korku öğesi oluşturulmaya çalışılmış. Türkan Kılıç için gittim ve kendisine bayıldım. Ayrıca bu filmde tanıştığım Seçkin karakterini çok sevdim. Filmde daha çok sahnesi olsun isterdim.Genel olarak iyi bir film olduğunu söyleyebilirim.Devamı olsun isterim.