Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum bu film amerikan ahududu ödülü bile alamaz. İnan yaktığım elektrik, azalttığım GB, telefonumun yıpranan bataryasına acıdım. İnan sağlam bir avukat bulsam Tanzimat (tazminat) davası açardım bunlar için. Rezalet ötesi. Bir de bu filmi sonuna kadar izleyen çelik iradeli seyircilere mutlaka biz çeyrek Altın verilmeli
Oyuncularıyla dizi süper, süper de böyle 10 dkk da bir reklama girecekse şimdiden kötü olmuş. Tutulmayan dizilerin en büyük sebebi bu kadar çok reklama gitmesi, tutulan dizilere bir bakın bence yapımcı arkadaşlar, emeğinize yazık olmasın, zaten eve kapana kapana milletin sinirleri bozuk, %70 reklamlı diziye kimse sabretmez. İyi çalışmalar.
Toplumumuz kadına yönelik şiddet sorunuyla boğuşurken böyle bir film olamaz gerçekten olmamalı! Hele o son sahne! Meğer benim sevgilim de uçanı kaçanı vuruyormuş diyip yalancı, katıl, mafya bir adamı kadının hapishanede ziyarete gitmesi hemde o kadar yalandan sonra ! Böyle bir şey nasıl normalleştirilebilir? Bu nasıl çirkin bir algı? Katil ama beni seviyor o da böyle bir insan! Bu algıyı yaratan film döver de sever de, seven insan kıskanır algısına çanak tutan daha da ötesi dolaylı olarak kadın cinayetlerine de çanak tutan bir filmdir. Bu yapımda rol alan oyuncuları özellikle bir kadın olarak bu filmde rol alan tuvana turkayı şiddetle kınıyorum!
Filmde oyuncular ve konu aslında güzel lakin yapımcımı desem yönetmenmi desem kurgumu desem bir boşluk ve kopukluk var filmde alakasızlık var oyucular önlerine konanı en iyi şekilde oynamışlar ama malesef boş bir film olmuş geçişler yapım berbat...
Gözyaşımı tutamadım sonuna doğru düzeltmek isteyen çete başı ... Gerçek aşık arabeskden klasik müziğe, kızından klasikden arabesk şarkı söylemesi çok güzeldi.. 😭😭