Bicentennial Man
    4,2
    Bicentennial Man hakkında görüşlerin ?

Furkan Y.
    Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Robin Williams'ın harika oyunculuğu ve sempatikliği, filmin muhteşem senaryosu, duygusal olarak işlenişi, kısacası herşeyiyle dört dörtlük bir film. Robot kelimesini duyduğunuzda aklınıza direk bu film gelecek ve uzun yıllar bu filmi hatırlayacaksınız. Tekrar tekrar izleyebilirim.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    DVD si "Robot Adam" ismi ile çıkan, her ne kadar künyesinde, komedi yazsa da, baya etkileyici bir duygusal film...
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle harika bir film..İnsanı derinden etkiliyor. Mutlaka izlenmeli..10/9
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Bir Robot un zamanla insan olmasını anlatan müthiş bir film. Özellikle son 50 dakikada Robin Willims ın da katılımıyla film daha da güzel olmuş 10/9
    derya-horasan
    derya-horasan

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    hayatımda beni en çok etkileyen filmlerden birisidir bu film. bu filme komedi diy etiket koymuşlar ama bence bu doğru değil. komedisi de var lakin o kadar duygusal bir film ki her defasında beni yıkıp dağıtır. ilk bakışta saçma sapan , çocuk filmi gibi görünen bicentennial man aslında çook derin manalar içeren papatya çayı tadında bir eserdir. Robin Williams sayesinde de olağanüstü bir film olmuştur. izlenilmesi gereken filmlerden birisidir.
    medjai78
    medjai78

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    komedi ve dram nasıl birbirine ters ise insan ve robotta öyle. ama bu iki çelişkide bir filmde çok güzel birşekilde birleşince olan oluyor ve tam bir klasik ortaya çıkıyor.. bukadar güzel anlatılabilirdi
    sevgijuv
    sevgijuv

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Ne muhteşem bi filmdi öle ya hem hayalgücünün sınırlarını zorluyor hem de gözyaşlarını,sonu çok üzücüydü ya.yani filmi seyrederken hep , bu olabilir mi cidden fln diodum.robot olduğu için ciddiye alınmadığı zmn da çok üzülmştüm.kesinlikle tavsiye ederim ,harika bi film.