Yine bir Tim Burton ve yine bir şaheser..Konu- karakter bütünlüğü, müzikler, görsellik herşey çok dozunda çok güzeldi. Tim Burton'un hayal dünyasının genişliğine her zaman hayran olucam sanırım.Kendine has bu tarzıyla zaten kötü bir film çıkartma olasılığı oldukça düşük :)
Atmosferi , karakterleri , konu bütünlüğü , müzikleri ve seslendirmesi inanılmaz başarılı olan , oldukça sürükleyici ve keyifli bir filmdi. Herkesin filmde bir şeyler bulacağına eminim :) . Kesinlikle görülmesi gereken bir animasyon başyapıtı . 10/9 .
Tim Burton imzalı, kaliteli işlerden biri.. Romantizm ve eğlencenin, müzikalle buluştuğu büyüklere animasyon diye tabir edilebilecek bir film, Noel Gecesi Kabusu.. Bu yüzden küçük çocukları ekrandan uzak tutmakta fayda var.. 10/9
filmi izlerken Tim Burton.a olan hayranlığım bi kez daha arttı film tek kelimeyle süper müzikleri zaten filmin başlamasıyla dilinizden düşmüyor filmin 1993 yılında çekilmesi beni dahada şaşırttı herkese tavsiye ediyorum
bence tim burtonın diğer filmleri çok daha kaliteli ve iyiydi.mesela corpse brideı daha fazla beğenmiştim.tabii ki sıkılmazsınız ama dediğim gibi diğer yapımları bence daha üst düzeydi.