Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık: en yeniler yorumlar
Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık
3,4
Keskin2574
31 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Bu film i izledim beklentilerimin çok altında vasat olarak gördüm serinin diğer film lerindeki aksiyon ve heyecan hiç bir şekilde yok tavsiye etmiyorum
Serinin en kötü filmiydi. Hikaye çok vasat işlenmiş, ucuz metotları sürekli kullanmışlar. Final de çok tahmin edilebilirdi. Boşa harcayacak vaktiniz ve paranız varsa sinema da izleyebilirsiniz
Bazen bu tarz güzel serilerin arada kötü filmi çıkıyor ya sanki biraz gişede hasılat kazanmak için. öyle hissettim hikaye falan yarım kalmış gibi .bunuda sevmiyorum böyle olunca. beklediğim aksiyon yoktu .
Hayatımda gördüğüm en saçma film 3 saat boyunca 1 maymunla 1 kız sadece konuşmuş, midem bulandı filmden sonra aklı olan gitmez. Yönetmen milleti enayi yerine koymuş resmen
Bu kadar iğrenç bir yapım görmedim. Filmin bir sonucu yok mantık akışı 0. Konu hiçbir yere bağlanmadan başka konuya geçiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum tam bir fiyasko.