Edward Makaseller

geg-2007
geg-2007

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayattım da izledigim en güzel filmlerdn biriydi. johnny depp ve tim burton ikilisinden harika bi yapım..
Gandalf T.
Gandalf T.

20 Ocak 2018 tarihinde eklendi
TİM BURTON; Benim için yeri çok farklı olan bir yönetmen. Johhny Depp'de aynı şekilde.Bunun sebebi işte bu filmdir.Kaç kere izlediğimi saymadım ama, ilk izleyişim aklımdan hiç çıkmamıştı. Edward için çok üzülmüştüm. Depresyona girip elimi kazağımın içine sokup, makas tutup dolaşıyordum,onu daha iyi anlamak için. Nasıl bir psikolojiye girmişsem artık. Sonrasında zaten bu iki isimden yaptıkları filmlerden hiç vazgeçemedim.Belki bu filmi yeni izleseydim bu durum böyle olmayacaktı...(Edward Scissorhands) Masumluk tur. O sıkıcı klasik monoton hayat içindeki farklılıktır ,tabi yapılan her güzel şeyi bazı insanlar beğenmedi ondan hoşlanmadılar ama o her şeyin tekdüze tüm evlerin aynı tip olan yerde kendini sevdirmeyi başardı.Bunun için çaba sarf etmemesine rağmen o hep kendi oldu. O masum bakışları su yatağını patlatması,yemek yemesi hiç çıkmaz aklımdan. Makas eller dendiği zaman hem bir gülümseme aynı anda bir hüzün kaplar içinizi.....
Sude A
Sude A

28 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Muhteşem ! Izlenmesi gerek tüm duyguları barındıran, hissettiren bir film oyuncular ve performansları ayrı bir boyut.
zeoscop
zeoscop

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi yıllaaaar önce izlemiştim, ki o zaman ne sinemadan ne yönetmenden anlayabilecek kadar küçüktüm.filmin adınıda oyuncularınıda tanımıyordum,buna rağmen öyle etkilenmişim ki 2. kez izlemediğim halde hala filmin duygusunu çok iyi hatırlıyorum.işte bu yüzden tim burtonu ve johnny depp i çok seviyorum.
Selma O.
Selma O.

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Özellikle bir kaç sahnesinde beni ağlatmasıyla, müzikleriyle, Edward’ın bir melek-çocuk karışımı saflığıyla,bizi saniyelerle yüzeyselden derin bir duygusallığa salıncak gibi sallamasıyla ve daha anlatılmaz pek çok duyguyla bayıldığım film.Keşke Edward burda olsa ve de o şaşkın suratına bir öpücük kondurabilsem.
taisha35
taisha35

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
johnny deppi ilk tanıdığım ve oyunculuğuna da kendisine de aşık olduğum ilk film.ayrılmaz kankası tim burtonla çok güzel iş çıkarmışlar.mükemmel bir film.
cerciy
cerciy

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu filmi johny den başkası yapamazdı