Edward Makaseller

meliteen
meliteen

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde 8 yaşımdaydım we ağlamıştım şimdi izlediğimde bile gözlerim doluyo.muhteşem bi film.
loverjeanman
loverjeanman

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
küçükken bu filmin tanıtımını izlemiştim bu filmin fragmanı hep aklımda kaldı ogün bu gündür bir türlü izleyemedim bulamadım en sonunda bugün moveplusta izlemek nasip oldu aslında bu filmi ben korku filmi sannetmiştim elm sakağı kabusu gibi bir şey diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş..bir okadar egzantirik bir görüntüye sahip edward insanlara dost olmaya caba harcamıyor olduğu gibi görünüyor bu arada winore ryderda iyi oynamış...
Ayaz
Ayaz

6 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeyi çok geçiştirmiştim bence filmin kategorine komedi de eklenmeli fazlasıyla güldüm.
55ercument55
55ercument55

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
adamın oyunculugu süper ama film iyi sayılmaz
denizati777
denizati777

20 Mart 2004 tarihinde eklendi
masalsı anlatımıyla ve "küçükinsan yaşantıları" nı veriş tarzıyla gerçekten çok iyi bir filmdi.belki benim başucu filmleriden değil ama izlemekten çok hşnut kaldım.yıllar sonra çekilen dogvile ile çok benzer noktalar yakaldığımı da söylemek zorundayım.izleyin;en azından jhonny depp'in harika oyunculuğu için
xyster7
xyster7

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
j. deppin harika oyununa rağmen bir türlü ısınamadığım bir film. tim burtonun izlemediğim çok az filmi vardır ve bu filmi aralarında en kötüsü olarak görüyorum. her filminde masalsı bir ortam yaratsa da bir tutarlılık vardı filmlerinde, ama bunda olayların gidişatı biraz saçma.
white-black1988
white-black1988

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
saf duygular fantastik görsel ögelerle işlemiş ve mükemmel oyunculuklar çıkarılmış sürealist bir yapım.çok mükemmel bir film diyomuyorum.beni şaşırtan bir tarıfı yok az çok filmin nasıl devam edeceğini anlayabiliyorsunuz.ama yinede izleyen diyebilirim.
nfs
nfs

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
burton zekası, yaratıcılığı..keyifle izlenir,bittikten sonra tadı damağınızda kalır..
bodrum-21
bodrum-21

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence tim burton`dan daha fazlasini beklemek gerekir. bbu film ona yakismamis. deep de bu filmi kurtarmaya yetmemis! forest gump `in kotu bir taklidi!