bu nedir allahınızı severseniz. çok basit bir film bu filme nasıl 8.8 puan verilmiş anlayamıyorum buradaki yorumlara bakarak bu filmin dvdsini aldım ve tam bir hayal kırıklığı. eee ne yapacakmışız her zaman buradaki yorumlara aldanap film almayacakmışız.
ben bişey sormak istiorum.inşllh soruma cvp alablrm,ben edward scissorhands filmini çok çok küçükkn izldm ve konusunu hatrlamıorm ,biri filmn konusunu söyleyeblr mi?
film tamamiyle izleyenlere sosyal bir mesaj vermek için çekilmiş.bakın amerikan halkı hilkat garibelerine,ucubelere bile sahip çıkıp,onlara sevgi gösteriyor.halbuki gerçek bu değil.film tamamen saçma.konu yok en başta zaten.frankenstein hikayesi olarak nitelemiş filmi editör ama frankenstein’ın bir yaratılış hikayesi vardı.bunda o da yok.en kötü tim burton filmi bence.jonhnny depp iyi bir oyunculuk çıkarmış.başka da bir şey yok zaten.
Ya bir de kült falan diyen var bu filme şaşıyorum.Bence büyük fiyasko,tam bir zaman kaybı.Ya kült film falan değil, kolaymı okadar'Fakat Depp hayranları körükörüne övüyolar Depp’in yaptığı her filmi;biraz objektif olalım lütfen