gercekten cok saglam bir filmmm.. filmde 2 müthis 2 li yine bulusmus! tim ve johnny :D gercekten johnny nin canlandirdigi edward karakteri her eve lazim bisi :D:D:D oyumm 10/9
filmi izleyeli epey bir oldu ancak görünce izlemeyenlere tavsiye etmeden geçemedim mükemmel eğlenceli ve duygusal bi film..arşivinize mutlaka eklemelisiniz..9/10
Yer yer güldüren , yer yer düşündüren sonunda ise insanın içini burkan J.deep in iyi oyunculuğu ile harmanlanmış eğlenceli bir film .. Ailecek seyredilir ..10/7..
Büyük birkeyifle izledim. Çok güzel bir film.. herkesin İzlemesi gereken bir yapıt olduunu düşünüyorum. Johnny Depp yerinde başka birisi olsa bu kadar iyi yapabileceğini sanmam doğrusu..
j. deppin harika oyununa rağmen bir türlü ısınamadığım bir film. tim burtonun izlemediğim çok az filmi vardır ve bu filmi aralarında en kötüsü olarak görüyorum. her filminde masalsı bir ortam yaratsa da bir tutarlılık vardı filmlerinde, ama bunda olayların gidişatı biraz saçma.
ben bişey sormak istiorum.inşllh soruma cvp alablrm,ben edward scissorhands filmini çok çok küçükkn izldm ve konusunu hatrlamıorm ,biri filmn konusunu söyleyeblr mi?
Tesadüfen izlediğim bir Tim Burton başyapıtı. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden birisi. Nasıl bi hayal gücüdür bilemiyorum ama bu Tim burton uzaylı falan mı acaba? 9/10
Tim Burton yine duyguları fantastik bir şekilde uçuk kahramanlarıyla mükemmel bir şekilde anlattığı film.. Bu filmden etkilenmemek için duygulardan arınmak lazım.. Tim Burtan'ın farklı karakteri yine fark yaratıyor ve dokunamadan da aşkı hissedebileceğimizi öğretiyor. Kesinlikle izlenmeli
j depp le tanıştığım film..tabii o zamanlar adını bile bilmiyordum tv de izlemiştim filmi..önce ne bu saçmalık dedim kendi kendime ama sonra..harika bir film bir masal..j.depp bence dünyanın en iyi oyuncusu..özelllikle t.burton un filmleri onunla daha da muhteşem oluyorr..
kült mertebesine erişmiş bir film bu herzamanki gibi depp burton ikilisinin ortak çalışması ve en güzeli banliyö ortamındada konu ve buna bağlı olarak bir gerilim oluyormuş dedirtiyor...