Edward Makaseller

merve357
merve357

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok sevimli bir film
afişinden dolayı korku filmi gibi duruyor(fredynin kabusu :)) ama fantastik bir film tim burton j. depple hep güzel iler çıkarmış bu da onlardan biri
benbilirim31
benbilirim31

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
jony deep kadar sempatik bir adam burda da harikalığını göstermiş.
senward
senward

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
j depp gerçekten bu filmde insanın gözlerini dolduracak kadar etkileyiciydi tim burton ın çektiği en güzel filmlerden biri
deepwater84
deepwater84

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bende bu filmle johnny depp'i tanımştım ve evet bende ağlamıştım.
potasyum
potasyum

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmin benim için yeri çok ayrıdır.johny depp’i bu filmle tanıdım..hatta bu filmi çocukken izlerken ağladığımı hatırlarım..
Selma O.
Selma O.

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Özellikle bir kaç sahnesinde beni ağlatmasıyla, müzikleriyle, Edward’ın bir melek-çocuk karışımı saflığıyla,bizi saniyelerle yüzeyselden derin bir duygusallığa salıncak gibi sallamasıyla ve daha anlatılmaz pek çok duyguyla bayıldığım film.Keşke Edward burda olsa ve de o şaşkın suratına bir öpücük kondurabilsem.
nilufererdal
nilufererdal

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok güzeldi la.. sonunda ağladım laa..
geg-2007
geg-2007

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayattım da izledigim en güzel filmlerdn biriydi. johnny depp ve tim burton ikilisinden harika bi yapım..
aylinsarica
aylinsarica

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
nasıl güzel bir filmdirki hala insanları duygulandırabiliyor.tim burtonun belkide en iyi filmi.saf temiz edward ve güzel sevgisi.sonu cok hazin ama muhteşem.sinema severlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerin en basında gelmeli.johnn deepin oyunculugu süper.basarıya atılan adım ve ortaklıgın artısı.içinde derin yaralar açıyor insanın.
guilty571
guilty571

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tim burton ve johnny ikinizin işleri gerçekten mkemmel oluyr..çarlinin çikolata fabrikası gbi..
naked-soul
naked-soul

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tim burtonla johnny depp’i bir arada görmek gerçekten çok güzel yanlız bana göre bu film ikilinin diğer yapımları arasında biraz sönük kalmıştı...beğenmedim değil çok da hoşuma gitti ama daha farklı şeyler beklediğim için umduğumu bulamadım ama yine de burton ve depp için izlenmeli...8/10
kimyaegr
kimyaegr

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Tim burton'un her filmini keyifle izliyorum.Bu adam gerçekten işi biliyor.her filminde oldugu gibi hayalgücü gerçekten etkileyici.kesinlikle izleyin sizi başka dünyalara götüreciğinden şüpheniz olmasın..
Ceren S.
Ceren S.

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film..Johnny Depp severler mutlaka izlemeli çnkü gerçekten izlemeye değer bir performans sergilemiş..Tim Burton a zaten dicek laf bulamıorum..Adam işini biliyor.. 9/10
facamar
facamar

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
olağanüstü bir dram jonny deep'in mükemmel oyunculuğu da filmin güzelliğine güzellik katmış
leanardooo
leanardooo

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tim burton fantastik sinema üstadı zaten.daha önce batmandan tanırsınız.makas eller belki bir başyapıt değil ama ver dakikası bir sanat eseri,çok güçlü bir hayal gücüne dayanan bir senaryosu var. fantastik filmseverlerin kaçırmaması gereken bir film...