Edward Makaseller hakkında görüşlerin ?
6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlemeden önce johnny depp iyi oyuncu, tüm burton da hayal perest adamın teki, yaptıklarının gerçeklerle alakası yok derdim. fakat bu filmi izledikten sonra anladım ki; johnny depp mükemmel bir oyuncu, Burton da gerçekleri masalsı uslupla verebilecek kadar mucizevi bir yönetmen. hala masa üstü arka planımda Edward'ın şaşkın bakışları var.
3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
depp mükemmel oynamış. winona ryder da öyle.çok iyiydi.
5 Mart 2010 tarihinde eklendi
Beğendim.Farklı bir konu farklı bir atmosferi var.
16 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Johnny Depp yine harikaydı zaten de Winona Ryder süperdi.
28 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Tim Burton yine duyguları fantastik bir şekilde uçuk kahramanlarıyla mükemmel bir şekilde anlattığı film.. Bu filmden etkilenmemek için duygulardan arınmak lazım.. Tim Burtan'ın farklı karakteri yine fark yaratıyor ve dokunamadan da aşkı hissedebileceğimizi öğretiyor. Kesinlikle izlenmeli
25 Kasım 2004 tarihinde eklendi
johnny depp bu tip ucuk filmlerde cok basarili bi oyuncu zaten mimikleri bence filme guzellik katmis baska da bisi yok iyi film !
12 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
gayet güzel,ilginç bir filmdi.herkese tavsiye ediyorum bu filmi
28 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Eğer Talihsiz Serüvenler filminin fragmanını izleyen varsa önce onlara sormak istiyorum: o fragmandaki müzik 'EDWARD SCISSORHANDS'in şahane müziği değilmî?Bunu da neden merak ediyorum bilmiyorum ama bir bilen ,duyan yada gören varsaaydınlatabilirmi?
30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Beğenilmeyecek gibi bir fim değildi.küçükkende çok etkilenerek izlemiştim,halada çok severek içim titreyerek izlerim...harika...
11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
müthiş harika süper mükemmel...daha ne diyim...etkısınden kurtulmam uzun zaman almıştı. filmin sonu niye boyle oldu yaaaaa diye çok dövündüm. kesınlıkle izlenmelı
21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel bi filmdi. İzlemekte geç kalanlar hemen izlesin. 10/10
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
oldukça fantastik bir çalışma.çocuk romanlarını hala sevmem nedeni sanırım hayal gücümün veya başkalarının hayal gücünün beni eğlendirmesi.
9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
saf duygular fantastik görsel ögelerle işlemiş ve mükemmel oyunculuklar çıkarılmış sürealist bir yapım.çok mükemmel bir film diyomuyorum.beni şaşırtan bir tarıfı yok az çok filmin nasıl devam edeceğini anlayabiliyorsunuz.ama yinede izleyen diyebilirim.
11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Büyük birkeyifle izledim. Çok güzel bir film.. herkesin İzlemesi gereken bir yapıt olduunu düşünüyorum. Johnny Depp yerinde başka birisi olsa bu kadar iyi yapabileceğini sanmam doğrusu..
21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok zevkli bir film Tim Burton filmlerini seviyorsanız kaçırmamanız lazım .