Deryaefe41
1 değerlendirme
3 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Sırf bu milletin yumuşak karnı vatanseverlik, önlerine ne koysak etkilenirler diyerek yapılmış başarısız bir film. Başrol oyuncusu peruklu çok yeteneksiz. Hikaye güzel senaryo ve oyuncular berbat ötesi.
İzlediğim en kötü sinema filmlerinden biri olabilir. Buradaki yüksek puanlı yorumların hepsinin yumurta hesap, yeni üyelik ile yapıldığını görebilirsiniz. Algı yönetimi yapmaya gerek yok yönetmen bey, olmamış. Vakit kaybı, Samanyolu dizisi gibi bir şeyi neden vizyona çıkarırsın ki?
Filmi izlemek istiyorum ama kirklareli sınama salonunda gösterimde değil bu benim özgürlüğümü kısıtlıyor talep etmemize rağmen gelmiyor oldukça mantıksız bir durum vizyona gören bir filmi nasıl getirmezler en az 500 kişinin gideceği bir film oysaki
Çok büyük bir emek ve kadro muhteşem sabırsızlıkla bekliyorum... Ahmet şafak hayranı olarak böyle bir projenin oluşması oldukça sevindirici 4 ekim sinemadayız inşallah...