Yasemin Sakallıoğlunu severim ama film gerçekten kötüydü salonda 3 çifttik 2 si filmin yarısında çıktı bende acaba bi yere bağlanacak mı diye bi ümit bekledim ama yok yani tamamen hayal kırıklığı zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın.
Berbat ötesi sasirmadim zaten yasemin sakallioglu sinema oyuncusu değil sosyal medya da çektiği videolarla sinemayı bir tuttu zannımca. Yazik verilen paraya gitmeyin..
Uzgunum ama çok kötüydü yarısın da çıkmak istedim. Ama hadi emege saygı diye izledim . Avaz avaz bağıran bir kadın vardı sadece recep ivedigin kadın versiyonu olmus
Hiç güzel değildi arkadaş tavsiyesiyle girdim zaten normal de türk filmi izlemiyorum böyle filmlerle boş vaktimi de doldurmayayim diye komik olan sadece bir kaç yer yakaladım gerisi boş du izlerken de recep ivedik kadın versiyonu gibi olmuş dedim açıkçası para verip izlenecek bir film değil... emek var ama boşuna bence ne bileyim begenenlere saygım var yine de. Ve hiç susmamış devamlı konuşuyor karakter kii çok baş da agritti.
Hiç beyenemedim.kafam şişti.bukadar konuşulmaz ki.tek başına film gibi .çen çen.konusu iyi değil.hiç beyenenmedim.emek verilmiş ama malesef olmamış.hiç komik değil.
Fragmanını çok beğenerek gittim, ilk duyduğumdan beri ne zaman vizyona girecek diye beklediğim takip ettiğim bir filmdi, fakat hayal kırıklığına uğradım. Tamamen Recep İvedik’in kadın versiyonu olmuş. Kesinlikle instagramda izlediğimiz Zengo değildi.
Filmin fragmanı beklentimi karışlamadı, Yasemin Sakallıoğlu’nun hayat verdiği Zengo karakteri, sosyal medyada ki videoları ile alakası yok, Recep İvedik’in kadın versiyonu olmuş, Şahan Gökbakar karakteri revizyon etmiş. Keşke Zengo karakterini bize tanıttığınız gibi yansıtsaydınız beyaz perdeye.