Zengo
    1,3
    Zengo hakkında görüşlerin ?

Gizem y
    Gizem y

1 Ekim 2020 tarihinde eklendi
    Ben hayatımda bu kadar berbat bi film daha izlemedim boş gürültü ziyan olmuş yemekler ya rezaletti resmen görüntü kirliliği kendimi zorlayarak ilk 45 dakikayi izledim ama bu kadar mı kötü olur ya
    hayatım f.
    hayatım f.

26 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Yıldız vermek zorunda olduğum için yarım yıldız verdim ama bu kadar gereksiz bir film görmemiştim. Kiroluk akan bir film.
    Kms 46
    Kms 46

20 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Yaklaşık 20 dakka izledik. Sadece bir sahnede çok hafif bir tebessüm oluştu yüzümde. Gerçektende resmen recep ivediğin dişisi yapılmaya çalışılmış, ama hiç olmamış. Tamamen zaman kaybı.
    Yusuf Tatar
    Yusuf Tatar

19 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Çok berbat bir filim yemekler havada uçuyor günahtır kınıyorum böyle bir filmi yazıklar olsun nefretim oldunuz igrençsiniz 🤮🤮
    Derya Tetik
    Derya Tetik

17 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Hayatımda gördüğüm en berbat filmdi. İzlerken daha çok emek verdim. Yapılan masrafa geçen zamana yazık.
    Zeyneb Yeşilyurt
    Zeyneb Yeşilyurt

11 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    spoiler: Bu zamana kadar izlediğim en basit kurgu en basit komedi filmi. Kendi hikâyelerinde yaptığı Karadeniz şivesinden başka güldüğüm bir şey yok. Yazık etmiş. Keşke Karadeniz şivesi ile ilgili bir film olsaydı. Bir kez dahi gülmedim. Hatta bir ara filmi çekerken karşıda ki insanlar nasıl sabretti diye düşünmeye başladım. Gerçekten çevremde izleyenler dahi ki ben dahil hepimiz yarıda bıraktık, ilk 5 dk dk bırakan kişileri tanıyorum. İzlemeyin zaman kaybı..[spoiler]
    spoiler:
    [/spoiler] spoiler:
    Mücahit Berk O
    Mücahit Berk O

10 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Ilk defa bi film izlerken başım ağrıdı. Ne çok konuşuyorlar, başrolde ki kadın hiç susmadı. Filmi beğenmedim. Basit bir konu işlenmiş
    Yusuf Yıldırım
    Yusuf Yıldırım

9 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    ZIRTO filmi gerçektende adına yakışır bir film olmuş. Sadece on dakika sabredebimdim. Recep İvedik le başlayan küfür hakaret zorbalık tan beslenen filmler furyasına yeni bir tanesi eklenmiş. Bu film senaryo yazmanın ne kadar eğitim deneyim bilgi beceri gerektirdiğinin bize bir kez daha gösteriyor.
    Merve Yüksel
    Merve Yüksel

8 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Filmi izledim. Bakırköy’ü bir gecekondu semti gibi göstermişler. Bakırköy İstanbul’un en eski, köklü sahil ilçelerinden birisidir. İçerisinde Ataköy, Yeşilköy ve Yeşilyurt gibi lüks semtleri barındırır. Eskiden İstanbul’un tek havalimanıda bu semtteydi. Birçok alışveriş merkezine ve marinaya ev sahipliği yapar. Filmdeki Bakırköy imajı yanlış bir bilgilendirmedir. Teessüf ederim.
    Burak Çakar
    Burak Çakar

8 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    hayatımda bu kadar berbat bir film hiç izlemedim film demeye bile bin şahit ister iğrençti netflixten izlediğimiz için ilk 5 dakika zor dayndım ileri sarıp izledim film başından sonuna kadar berbat sıfır oyunculuk bok gibi bir senaryo büyük bir zaman kaybı hele bunun için sinemaya gidenler varsa çok yazık böyle berbat bi şeye verdikleri paraya acırım ve de buna 0,5 bile çok fazla ama neyse
    Merve Evren
    Merve Evren

8 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Ben bu filmde bir emek filan goremiyorum bosa zaman kaybi. Hicbir ozelligi olmayan Recep Ivedigin tamamen kiz versiyonu ordan burdan alinti birsey olmus.
    Behruz Can
    Behruz Can

8 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı!! Zamanınızı başka işlerle doldurun. Çok kötü filmler izledim ama bundan kötüsünü izlemedim.
    Kübra & İlhan
    Kübra & İlhan

6 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    İlk eleştirimi yazıyorum suanda ısrarla yazamak istedim cünkü . Bu film nedir ya? Bunu mu yapabildiniz 2 saatimi çaldınız. Mahhalle insanı böyle mi yani . Saçmalamayın siz bidaha film yapmayın yazık günah
    Osman Korkmaz
    Osman Korkmaz

5 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    İzlediğim (zorla izleyebildiğim) Recep İvedik ve Deliha çakması, başından sonuna kadar kafa kazıyan ve sinir bozan film. Tam bir hayal kırıklığı...!
    Yazık Yasemin gerçekten yazık.
    Sakın izleyip Yaseminden ve sinemadan soğumayın. 👎🏻
    Emel Ketenci
    Emel Ketenci

4 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Ya vasatında vasatı leş gibi bir film izlemek isterseniz kulak tıkacı takın şahsen ben yaseminin barışlarına 20 dk dayanabildim