Mert H
1.323 değerlendirmeler
15 Mart 2020 tarihinde eklendi
Çekimlerine 2 yıldan fazla bir zaman ayrılmış ancak sanırım bu sürede çay, kahve içtiler. Amerikan dublajı tadındaki film maalesef vasatın üstüne çıkamadı benim için.
Bedava olsa girilmez giden dakikalarımın hesabını kim verecek bolca karanlık sahne korktuğum süre 3 sn etmez Allahın cezaları akasya durağının senaristi bile daha iyiydi emin olun!
bok gibi gerçekten berbat isimler ne öyle ya seslendirme çok kötü olay yok her le5 berbat izlediğim en ama en kçyü film verdiğim 0.5 bilr fazla eksili bir puan almalı bu film
hayatimda bu kadar igrenc bisey izlememistim. dikkat edin film bile demiyorum bu film degl sacma sapan bişeydi. karanlıkta cekilmis hicbisey goremiyosunuz ordan oraya atliyo anlamiyosunuz sakin gitmeyin yemin ederim flas tv izleseniz daha iyi... paranizi ziyan etmeyin zamaninizida...
Bilet için verdiğimiz paraya gidip bi el feneri alıp alttan suratımıza tutsaydık birbirimizi daha çok korkuturduk. Bence filmin katagorisi yanlış yazılmış korku diye. Çünkü filme girince dalga geçmekten gülme krizine giriyorsunuz film korku filminden komedi filmine dönüşüyor bi anda
Arkadaşında dediği gibi bir puan bile fazla size ben böyle iğrenç bir film görmedim gitti 60 lira mısır felan da almistom:))) eline kamera alan film çekiyor.....spoiler:
Allah belalarini verson verdiğim para haram zıkkım olsun türkçe filme amerikan dublaj yapmışlar berbat olmuş hira seni eşekler kovalasın. Herşey çok karışık kısacası hayatımdan 1 buçuk saat caldılar
Abicim hiç mi kimse yayınlamadan önce izlemedi bu filmi "bu ne lan, ne yaptık biz, şaka mıyız yada insan mıyız" diye düşünen olmadı mı hiç? Bana tam 44 lira ve 80 dakika borçlusunuz. Evet diyebilirsiniz ki bi yorumlara bakıp girseydin kardeşim ama ben nerden bileyim sinemaya çıkan bir filmin bu halde olabileceğini. 2 bin liralık telefonla mı çektiniz filmi bide niye dublaj yapıyorsunuz türk filmine araba farıyla aydınlatmak nedir? Gerçekten utandım tüm Türk filmleri adına çıkıp bir özür dilemelisiniz ve hemen geri çekmelisiniz sinemalardan.