Mert H
1.321 değerlendirmeler
15 Mart 2020 tarihinde eklendi
Filmin görüntü kalitesi diğer filmlerdeki amatörlüğü aşmaya çalışsa da makyaj ve efektlerle bu ara fazla açılmadan kapanıyor. Senaryodaki mantık hataları, diyalogların bile tutarsız olması gibi birçok hatası ve düzensizliği var. Vakit kaybı, vasat bir film.
Bu kadar bo*tan bi film olur. Korkudan ziyade komedi filmi gibi olmuş. Çekim çok amatör Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum Kapak fotosuna aldanıp girmeyin boşa biz yandık siz yanmayın
Film mi bu şimdi görüntü yönetmeni diye biri var mı bu filmde ulan hani açı hani persfektif eğitimsiz kalifiyesiz elemanlar grubu sizi hadi McDonald 'a gidin çalışıp para kazanın külliyeniz gelse bir bok olmaz sizden siz film felan çekmeyin
hayatımda bu kadar kötü bir film izlememiştim, sanki öğretmen korku filmi çekin diye çocuklara proje vermiş onlar da kamera bulamayıp telefonla kayıt almışlar. Oynayacak kişi bulamayınca da yoldan geçenleri çağırmışlar gibi bir filmdi verdiğim parayı iade etmenizi çok isterdim. Gitmeyin asla hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Filmde korkunç olduğunu sandığı sahnelerde biz kahkaha atıyorduk. kuzenime baktığımda baktığımda daha çok korktum.
sırf paranız boşa gitmesin diye üye oldum valla biz gittik arkadaşla zaten içerisi boştu 2kişi vardı bizimle 4oldu. ilk yarıda zaten bişey yok uyuşturucu felan çekiyorlar 2.kısımda ise boş evde dandik play store efekt leriyle 2 zombiye benzer cin koymuşlar biraz bagırıyorlar okadar. scooby doo daki hayaletler bile daha korkunçtur