agzimi bozdugum icin ozur diliyorum simdiden ama boyle boktan bir sey olamaz evde youtube dan hayvan videolari seyredin daha iyi. film adi altinda bunu yayinlayan zihniyetin a.q
Boşuna paranizi harcamayın.hayatinda hiç bu kadar kötü bir animasyon görmemiştim.youtube videoları eşliğinde sohbet eden 3 korkunç derecede sıkıcı karakter var
Başarısız 3 animasyon kahraman , internetteki hayvan videolarını izliyor... İnternette çok daha güzel videolar bulabilirsiniz... Aynı videoları da tekrar tekrar kullanmışlar.. Rezaletti
Hayatımda gördüğüm en berbat film yuotube videolarının aynılarını koymuşlar, sürekli aynı görüntülerin gösteriliyor ve sıfırın altında puanlanacak animasyon karakterleri var.
cinemaximum karantinada bedavaya yayınladı ve film gerçekten tam bir rezalet grafikler falan berbat konu yok sanki youtube den kedi köpek videoları izliyorum zaten cinemaximumdanda bu beklenirdi