4,2
Kadınlar Ne İster? hakkında görüşlerin ?

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mel Gibson ın, mimiklerini konuşturduğu ve biz erkeklerin asla cevabını bulamayacağımız, sorunun filmi...
23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Arşiv filmi her an elinin altında bulunmalı
5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
iyi,komik,harika ve senaryosundan dolayı çok severim ama bende o zamanlar bir paranoya başlattığı içinde senaristi biraz sinir bozucu buluyorum.
28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediklerimden romantik komedi türünde.Çok başarılı ve senaryo çok kaliteli eğelneceli,komik.İzlemeyen warsa ki kalmamıştır herhalde izleyin derim...!!!10/10
21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cewabı hiç bir zaman bulunamayacak bir soru üzerine kurulu bu filmi bizde ne istediğimizi bilmediğimiz için merakla izledik.gerçi izleyeli baya oluyor ama keyifli bir filmdi.genel olarak romantik filmlerin çoğunda olduğu gibi güzel bir sonla bitti..ama bu soru üzerine daha çok tartışılır ;)
25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Hayatın tadını yansıtmış Mel Gibson :)
kadınlar ne ister ?
izleyin görün =)
21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence süper bir film.kadınların düşüncesini duyarak onları anladı.bence çok başarılı bir film
26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Mel Gibson'ın her rolü ustalıkla kıvıracağının bir göstergesi olan bu film bence Romantik Komedi kategorisinde dünya sinemasının geldiği son sınırdır. Bakın hala bundan daha iyi bir iş yapılamadı. Bu tamamen senaristin, herkesin dilinde dolanıp da bir türlü kağıda dökemediği soruyu m uhteşem bir şekilde işlemesinden kaynaklanıyor. Asıl dramatik olan ise, kadınların düşüncelerini okuma yeteneğine nail olan arkadaş bile kadınların ne istediğini tam olarak anlayamıyor. Bilmem anlatabildim mi? Yani arkadaşlar, bu filmin ikincisi yapılırsa adı bellidir bana kalırsa: "Umutsuz Vaka!"
1 Nisan 2022 tarihinde eklendi
hoşuma gitti açıkçasıı ki bir çok öneri ile geldim umarım beklediğim gibidir hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Harika bir komedi! Bu filmi sinemada seyredememiştim , Televizyonda yayınlandığı gün den bir gün sonra da sınavım vardı. Sınava çalışmak yerine bu filmi izledim ama değdi, çok güldüm. İnsana günlük hayat sorunlarını unutturuyor, mutluluk veriyor. Eğlenmek için mutlaka bu filmi seyredin!
7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
müthiş oyunculuk;güzel bir senaryo ve eğlenceli bir film .10/10
13 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
İyide film nerde nasıl izleyebiliriz siz nereden nasıl izlediniz ben neden bulamıyorum yoksa bu site film izletmemek içinmi var
20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok keyifli bir filmdi 10/10