Mel Gibson'ın usta oyunculuğuyla kendini izlettiren "Kadınlar Ne ister?" romantik komedilerden hoşlanaların ilgisini çekecektir eminim.Gibson ve Helen Hunt çok iyi bir ikili olmuşlar.Eğlenceli ve komik bir film.Tavsiye edilir.
çok orjinal bir fikir...komik bir şekilde ilerliyor film.heralde mel gibson'ın en ilginç tecrübesi oldu bu film.helen hunt ile kimyaları çok tutmuş gerçekten.ama asıl komiğime giden sorunun cewabının bulunamamış olması :)
daha geçen gün televizyonda bir daha yayınlandı ve ben yine bıkmadan bir kere daha izledim.film çok eğlenceli.biraz saçma olabilir ama film bu.hem saçma olduğunu bile bile insan bende de olsa bu özellik diye düşünmekten kendini alamıyor.izleyebilirsiniz..:)
bencede harika bi film.komedi ve duygusallığın ön planda olduğu keyifle izlenebilecek bi film.cehennem silahı filminin yıldızı mel gibson biraz yaşlansada gayet güzel bir oyunculuk çıkarmış.
Güzel bir romantik-komedi. Öyle sululuk yok, cıvıklık yok, güldürmek için anlamsız dialoglar yok. Reklamcı gözüyle izleyince de başka bir keyif veriyor film tabi.
Dün akşam bu filmi ikinci kere izledim ya gibson gerçekten çok iyiydi hele kadınların içinden geçenleri duyduktan sonraki mimkleri ve tavırları beni çok güldürdü..gerçekten çok iyi..
mel gibson ve helen hunt harika bi ikili olmuş.. çok eğlenceli.. hem sinemada hem de tvde seyrettim.. bu adamda şeytan tüyü var sanki:)) mutlaka izleyinnn..