4,2
Kadınlar Ne İster? hakkında görüşlerin ?

3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Mel gibson en iyi filmlerinden biri
Konusu çok ilginç inanılmaz keyifli ne zaman denk gelse izlerim dedigimiz filmlerden
25 Aralık 2011 tarihinde eklendi
farklı bir konsept empatinin üst düzeyini kurmuş bir adamın öyküsü 4/5
26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gerçekten iyi vakit geçirebilecek eğlenceli bir komedi filmi... mel gibson çok komikti...özellikle gibson hayranıysanız bu filmi kaçırmayın derim...
12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu çok hoşuma gitti,orjinal bir senaryoydu..
21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
harika bir senaryo bence mel gibsonun oyunculuğu zaten tartişilmaz harika bir romantik*komedi
21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gayet keyifli bir film tavsiye ederim izleyin :)
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Şahsen çok beğendim. Mel bu rolün de üstesinden gelmiş. Eğlendirici bir film. Senaryosu da baya güzel.
14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
izlediğim komedi filmler arasında en harika olanlardan biri.birde mel gibson olunca tabi izlenmeye değer.
19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bencede harika bi film.komedi ve duygusallığın ön planda olduğu keyifle izlenebilecek bi film.cehennem silahı filminin yıldızı mel gibson biraz yaşlansada gayet güzel bir oyunculuk çıkarmış.
3 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bi filimdi.konusu falan süper izlemek için iyi bi seçim olur.
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben bayıldım ya film çok gzldi bence. çok güldüğüm sahneleri oldu. hoştuuu. mel gibson zaten çok çok ii bi oyuncu. bu filmdede harikalar yaratıyodu. kesinlikle tawsiye ederim
8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
çok orjinal bir fikir...komik bir şekilde ilerliyor film.heralde mel gibson'ın en ilginç tecrübesi oldu bu film.helen hunt ile kimyaları çok tutmuş gerçekten.ama asıl komiğime giden sorunun cewabının bulunamamış olması :)
2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
enteresan bi konu ve oyuncular kaliteli harika bi komedi geçen gün tv de tekrar verilince hakikaten izle izle doyulmayacak bi film olduğunu tekrar anladım :)
8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok zevkli bi filmdi...:)
18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Mel çok şeker yaa. Film inanılmaz keyifli. Seyredin...