4,2
Kadınlar Ne İster? hakkında görüşlerin ?

7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi izlerken acaba benim de böyle bir gücüm olsaydı, nasıl olurdu diye düşünmeden kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Çok güzel bir filmdi, hem komedi hem dram. Tekrar tekrar sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.
3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Mel gibson en iyi filmlerinden biri
Konusu çok ilginç inanılmaz keyifli ne zaman denk gelse izlerim dedigimiz filmlerden
25 Aralık 2011 tarihinde eklendi
farklı bir konsept empatinin üst düzeyini kurmuş bir adamın öyküsü 4/5
19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
güsel vakit geçirilenecek bi film izlenmeyi hak eden bi film:)
21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli birazda dobralık var aile ortamında(çoluk çocuk büyüklr) pek izlenmez eşinizle kız arkadaşınızla izleyebileceğiniz keyifli bir film..10/8
31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
eglenceli:)
21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gayet keyifli bir film tavsiye ederim izleyin :)
17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Erkek dünyasının en büyük fantezilerinden birini beyaz perdeye bu kadar akıcı ve akılcı bir dille aktarmak çok zordur, film ekibi bunu fazlasıyla başarmış. Bence DVDsi arşivlik. 10/8
3 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bi filimdi.konusu falan süper izlemek için iyi bi seçim olur.
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi...özellikle mel gibson gercekten yine oyunculugun konusturmuş..annemin ve tabiki benm en cok güldügüm kısımsa mel gibsonun agda yapmasıydı...cok iidi ya:P:P
14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
mel gibson her rolü muhteşem oynayabilen nadir oyunculardır aksiyon,komedi,romantik hepsinde en iyisi mel gibson
filmde bir harika
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben bayıldım ya film çok gzldi bence. çok güldüğüm sahneleri oldu. hoştuuu. mel gibson zaten çok çok ii bi oyuncu. bu filmdede harikalar yaratıyodu. kesinlikle tawsiye ederim
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
freud, bu sorunun cevabı asla bulunamayacak. ve biz erkekler çok acılar çekeceğiz, çünkü kadınlarda ne istediğini bilmez.. mel gibson komedi oyuncusu olarak ne kadar başarılı olduğunu kanıtlarcasına oynuyor. özelliklede frank sinatra nın parçası çalınırken yaptığı dans hakikaten çok iyi. zevkli , eğlenceli daha çok izlerim bu filmi.
16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli ve konusu gayet ilgi çekici olan bir film.yolda türüyorsunuz ve yanınızdan geçen bütün kadınların kafalarından ne geçtiğini duyabiliyorsunuz:) her erkek isterdi bunu sanırım.. 8/10
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Şahsen çok beğendim. Mel bu rolün de üstesinden gelmiş. Eğlendirici bir film. Senaryosu da baya güzel.