4,2
Kadınlar Ne İster? hakkında görüşlerin ?

7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi izlerken acaba benim de böyle bir gücüm olsaydı, nasıl olurdu diye düşünmeden kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Çok güzel bir filmdi, hem komedi hem dram. Tekrar tekrar sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.
13 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
İyide film nerde nasıl izleyebiliriz siz nereden nasıl izlediniz ben neden bulamıyorum yoksa bu site film izletmemek içinmi var
1 Nisan 2022 tarihinde eklendi
hoşuma gitti açıkçasıı ki bir çok öneri ile geldim umarım beklediğim gibidir hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Mel gibson en iyi filmlerinden biri
Konusu çok ilginç inanılmaz keyifli ne zaman denk gelse izlerim dedigimiz filmlerden
25 Aralık 2011 tarihinde eklendi
farklı bir konsept empatinin üst düzeyini kurmuş bir adamın öyküsü 4/5
18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
kadınları anlatan bir film en azından onlarda insanmış bunu öğrendik.
26 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
otobüs yolculuğunda izlediğim mel gibson'ın eğlenceli,değişik bir filmi.Keşke öyle bir yeteneğimiz olsaydı! İzlenmeye değer bir film
25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Hayatın tadını yansıtmış Mel Gibson :)
kadınlar ne ister ?
izleyin görün =)
2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mel Gibson ın, mimiklerini konuşturduğu ve biz erkeklerin asla cevabını bulamayacağımız, sorunun filmi...
19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
güsel vakit geçirilenecek bi film izlenmeyi hak eden bi film:)
21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli birazda dobralık var aile ortamında(çoluk çocuk büyüklr) pek izlenmez eşinizle kız arkadaşınızla izleyebileceğiniz keyifli bir film..10/8
15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
eğlendiren bir film.10/7
12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
taaa beyninin içine girseniz bile gerçekte kadınların ne istediğini anlamanın mümkün olmadığını dile getiren, keyifle izlenebilecek bir film
23 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
gerçekten arşiv filmi katılıyorum ilginç senaryosu ve oyunculuk kalitesiyle izlenmesi gereken bir film eğer bu zamana kadar izlemeyen olmuşsa çok şey kaçırmış demektitr
23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Arşiv filmi her an elinin altında bulunmalı