4,2
Kadınlar Ne İster? hakkında görüşlerin ?

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mel Gibson ın, mimiklerini konuşturduğu ve biz erkeklerin asla cevabını bulamayacağımız, sorunun filmi...
26 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
otobüs yolculuğunda izlediğim mel gibson'ın eğlenceli,değişik bir filmi.Keşke öyle bir yeteneğimiz olsaydı! İzlenmeye değer bir film
3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Mel gibson en iyi filmlerinden biri
Konusu çok ilginç inanılmaz keyifli ne zaman denk gelse izlerim dedigimiz filmlerden
25 Aralık 2011 tarihinde eklendi
farklı bir konsept empatinin üst düzeyini kurmuş bir adamın öyküsü 4/5
26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gerçekten iyi vakit geçirebilecek eğlenceli bir komedi filmi... mel gibson çok komikti...özellikle gibson hayranıysanız bu filmi kaçırmayın derim...
12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu çok hoşuma gitti,orjinal bir senaryoydu..
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Mel Gibson'ın usta oyunculuğuyla kendini izlettiren "Kadınlar Ne ister?" romantik komedilerden hoşlanaların ilgisini çekecektir eminim.Gibson ve Helen Hunt çok iyi bir ikili olmuşlar.Eğlenceli ve komik bir film.Tavsiye edilir.
21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Güzel senaryo güzel oyunculuklar var ama film biraz fazla uzatılmış sonlara doğru insan sıkılmaya başlıyor.Ama yinede hoş filmdi.10/7
21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cewabı hiç bir zaman bulunamayacak bir soru üzerine kurulu bu filmi bizde ne istediğimizi bilmediğimiz için merakla izledik.gerçi izleyeli baya oluyor ama keyifli bir filmdi.genel olarak romantik filmlerin çoğunda olduğu gibi güzel bir sonla bitti..ama bu soru üzerine daha çok tartışılır ;)
23 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
gerçekten arşiv filmi katılıyorum ilginç senaryosu ve oyunculuk kalitesiyle izlenmesi gereken bir film eğer bu zamana kadar izlemeyen olmuşsa çok şey kaçırmış demektitr
21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
harika bir senaryo bence mel gibsonun oyunculuğu zaten tartişilmaz harika bir romantik*komedi
21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gayet keyifli bir film tavsiye ederim izleyin :)
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Şahsen çok beğendim. Mel bu rolün de üstesinden gelmiş. Eğlendirici bir film. Senaryosu da baya güzel.
15 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Güzel bir romantik-komedi. Öyle sululuk yok, cıvıklık yok, güldürmek için anlamsız dialoglar yok. Reklamcı gözüyle izleyince de başka bir keyif veriyor film tabi.
14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
izlediğim komedi filmler arasında en harika olanlardan biri.birde mel gibson olunca tabi izlenmeye değer.