komedi filmi sevenler için özel bir yer edinebilecek ayarda özellikle Brendan Fraser ın performansı çok etkileyici ve bu filmde oynadığı bütün karakterlere cuk oturuyor ... eğlenceli bi film izleyip ardında çok fazla anlamlar aramayanlar için kesinlikle tavsiye ederim
bence brendan fraser jim carreyden sonra son dönem hollywoodun en iyi komedi oyuncularından biri...bu filmde çok matrak ama tabi elizabeth hurleyinde hakkını yememk lazım oda filmin hakkını vermiş...gerçi her ne kadar ailemle syredemesemde gayet komik yer yer matrak bi film...:))
VALLA BEN KUMSAL SAHNESİNDE VE İSPANYOLCA KONUŞMA SAHNELERİNDE KOPTUM.BRENDAN MÜKEMMEL.YALNIZ ŞEYTAN ROLÜNÜ YETENEKSİZ BİRİNE VERMESELERDİ FİLM DAHA GÜZEL OLABİLİRDİ.
Brendan fraseri pek komedi filmlerine uygun bir tip olarak görmüyorum.Ayrıca sinemaya gidilebilecek filmler; insanda -derinden bir tutku-ses efekti -görsel açıdan bir şölen havası oluşturması gerekir ,o yüzden film kesinlikle evde tv karşısında izlenilebilecek bir film.(10/6)
Günün birinde şeyatn karşımıza bu kadar güzel çıkarsa sanırım ruhunu verme konusunda tereddüt eden fazla kişi olmaz. Sevdiği kıza sahip olmak isteyen kahramanımız hiçbir dileğinde 12 den vuramıyor ama gülmekten çeneniz ağrıyor. moraliniz bozuk ken bu filmi izleyin inanın tüm dertlerinizi 2 saatliğine unutucaksınız.
Genelde amerikan komedilerinin espirileri uymaz bu dogru.ama bu filmde gercekten espiri tarzı hoşuma gitti.ayrıca film boyunca hiç sıkılmadım çok ama çok keyifliydi.izlediğim komedi filmleri arasında ilk 10 a rahat girer.
Kötü yorumlara kanıp sakın kafanızı karıstırmayın . izlenmesi gereken cinsten bir film.ayrıca elizabeth hurley gerçekten cok hoş bir hatun...
Güldürme konusunda çok başarılı bir film kahkalarla gülüyorsun birincisi fraser hele olsun diyorum adam her kılıta başarılı ikincisi elizabeth bir filmde nasıl bir şeytan bu kadar güzel ve çekici olabilir anlayamadım anlyanı tebrik ederim,adios