yani richard gere tamam anladik yakisiklisn cok da begenen var seni ama boyle de filmde oynanmazki sanki kral richard gere i begenenler bi de genclik halini gorsunler lutfen :)
Robert Altman, genis kitlelere hitap eden yonetmenlerden biri degil. Bu yuzden bircok unlu ismin yeraldigi oyuncu kadrosu sizi gaza getirmesin, cunku sikilma imkaniniz da var filmden. Kisacasi benim icin keyifli, fakat ne Altman acisindan ne de sinemasal acidan pek onemi olmayan bir calisma... (6/10)
Son yorumlardan anladığım kadarıyla arkadaşların bu filmden bir mutlu son beklentisi var. Bu romantik arkadaşlara sesleniyorum. Hayat sizin zannettiğiniz gibi hep mutlu sonla bitmez. Bence bu film insanı çok yoğun düşüncelere sürükleyen bir film. Mutluluk kavramını yeniden tanımlamamızı gerektiriyor. Her şeyin yolunda olması her zaman mutluluk getirmeyebiliyor demek ki. Oyunculara vs laf söz edecek yoktur herhalde zaten.