Rumeys.
1 değerlendirme
11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Oyuncular karakterler senaryo ancak bu kadar güzel harmanlanabilirdi. Her sahne ayrı lezzetliydi. Hem bu kadar sade hem bu kadar anlamlı olması Türkiye'de gerçekten cok zordu. Böyle bir eser bıraktığınız için yönetmeninden senaristine ve oyuncularına ayrı ayrı tebriklerimi sunuyorum.
Hayatimda izledigim en anlamsiz, en sacma, en soguk esprili ve en amacsiz film olarak tarihe gecicek sanirim. spoiler: YULDUZ ölmesi disinda filmde baska hic birsey olmayan hatta ona bile espri denilmese de filmde baska bir sahne olmadigindan amacsizca tek guldugumuz 5 saniyelik kisimdi. Oyuncular ve cekim icin soylenecek birsey yok sampiyonlar ligi gibi kadro ama mac 0-0 biten 3.lig kirmizi grup sike maci gibi. Senaryo rezalet, mekan kirasi icin bir kafe ve bir ev tutulmus bide PR'i yapistirmislar ustune, Cem Yilmaz'in salatalik ve hindistan cevizi yagi hikayesi gibi temizlikciye ne aciklayacaklarini bilememisler. Tek hissettigim su an hayatimdan calinan o 2 saat! Parasini falan gectim sinemaya odedigim!
muhteşem bir film. alışılagelinmiş türk senaryolarından kurtulmuş türünün örneklerinden tamamen özgün ve gayet akıcı bir film. kesinlikle gidin izleyin