Biz Böyleyiz
    2,8
    Biz Böyleyiz hakkında görüşlerin ?

Ugur Akkaya
    Ugur Akkaya

13 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Kadroya kapılıp gidenler arasındayım filim berbat seneryo berbat beklenilen girişgelişme final yok yarım yıldızı kadro ve Emrah karakterine veriyorum filim 0 bile hak etmiyor dış like
    Missfanglux
    Missfanglux

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Kusura bakmayin ama izledigim en kotu turk filmi olabilir , Gercekten oyunculara aldanip gittik. Sozde arkadasligi anlatan bir hikaye , Resmen gercek disi olay orgusu , Seyirciyle dalga gecer gibi olan sakalar, Asla komik degil. Turk dizisi gibi 5-10 dakika uzunlugunda Oyuncularin bos bos birbirine baktigi sahneler , Sacma sapan olaylar. Yonetmenlikte cok zayifti. Olumlu yorumlarin kesinlikle manupule yorumlar oldugunu dusunuyorum, Bu filme gidip begenmek imkansiza yakin. Yazik olmus oyunculara ve harcanan paraya , Resmen ortaya bombos , anlamsiz , komik olmayan bir film cikmis. Paranizi bosa harcamayin derim
    Gorkem_yuksel_41
    Gorkem_yuksel_41

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Berbat bir film bir cenaze de ölen kişi için bir yıldız kaydı diye bir şaka yapılamaz insanların hayatlarına dokunamaz benim annem yeni vefat etti ismi Yıldız baştan sona izlenecek bir film değildir.
    Ümit Aktepe
    Ümit Aktepe

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Bu kadar salak bir filim olamaz tavsiye etmiyorum tavsiye etmiyorum sacma saçma sacma sacma sacma sacma
    Gul Ptkci
    Gul Ptkci

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    O kadar uzun bir filmdi ki sinemadan çıkanlar oldu. Ne gerek vardı ki. Oyuncular sevdiğimiz oyuncular ama film gerçekten baydı. Bir daha olsa gitmem dediğim bir kadro.
    Dilek Doğan
    Dilek Doğan

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    film arasında ilk kez bir filmi bırakıp gitmek istedim. Konu yok. Akmıyor. Bu kadar güzel oyuncuları yetenekli oyuncuları bir araya getirip nasıl böyle bir sonuç çıkarabildiniz hayret. Türk sineması gerçekten çok güzel işler çıkarmaya başlamışken bu film baya vasat kaldı.
    cimex cimex
    cimex cimex

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Gerçekten film çok sıkıcı akış yok saçma sapan çıkışlar gereksiz heyecan yaratma ters köşe yapma uğraşları. Film tek bir yerde evde geçtiği için korku gerilim zannedebiliyor insan başlarda. Lütfen 2 yi çekmeyin yani yazık insanlar para veriyor sinemaya gidiyorlar. Tek iyi yönü sanırım oyuncular çok iyi kaliteli 🤗
    Ahsen Küçük
    Ahsen Küçük

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Bu filmden neler beklersiniz bilmiyorum ama ben fragmanda eğlenmiştim ve tek beklentim konunun havada kalmaması, bir yere bağlanmasıydı. Benim için öyle de oldu. Hümeyra'nın evinin İzmir'de olması ve güzel manzaralar olması çok hoştu. İtalyan sofraları gibi kalabalık ve samimi sohbetli yemekler vardı. Hafif komedi, hafif aşk, hafif de dram. Ama hiçbiri seyircinin gözüne sokulmuyordu. Yaz kadar terletmeyen, kış kadar üşütmeyen ara mevsimlerin güneşinin ve rüzgarının yüzünüzü hafifçe yalaması gibi naif bir his bırakıyordu. Tabi hikayede kendinizden bir şeyler bulursanız daha yakın hissedebilirsiniz.

Neziş rolünde Hümeyra baldan tatlıydı, seyirci Boran'ın sahnelerinde çok güldü. Diğer roller de sanırım kendilerinden bir şeyler buldukları için doğal görünüyorlardı. Şebnem'in rolü böyle insanların bunaltıcılığı konusunda gerçekten iyi bir göndermeydi. Bu arada girdiğim salon tamamen doluydu.

Sevgiliyle, arkadaşlarla ya da yalnız pekala keyif alarak izlenebilir bir film. Argo sevmeyen daha geleneksel görüşlü yaşlı kesim yer yer uzak hissedebilir ama tolere edilemeyecek kadar değil. Ben yine izlerim açıkçası, zaman sonra. Emek verenlerin böyle içine sinen çalışmalarının artması dileğiyle.
    Kübra Ender Akbıyık
    Kübra Ender Akbıyık

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Filmin kadrosu iyi olduğu için yüksek beklentiyle gittik fakat senaryo berbat ötesi olmuş çok sıkıcıydı filmin konusu çok basit ve sıkıcı cidden zaman kaybı oldu bizim için maleseffff oyunculara aldanıp gitmeyin bence 3 kişi gittik 3ümüzde beğenmedik 😡
    Soner E
    Soner E

12 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Gayet eğlenceli küfür çok az ve gülme seviyesi yerli komedilerinin standartlari üstünde bir yapim. Hümeyra'nin oyunculuğu yine üst klasman
    Yiğit S.
    Yiğit S.

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Kesinlikle görülmesi gereken çok lezzetli bir film zamanınızı ayırıp izleyin pişman olmayacağınıza eminim.
    Melike Sena Demir
    Melike Sena Demir

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film gidin tavsiye ediyorum Arkadaşlarınızla gidin aşırı samimi bir konusu var
    Çok sıcak komik duygusal hepsi bir arada
    Damla A
    Damla A

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok samimi, cok eğlenceli, çok hayat dolu bir filmdi..Hayatın koşuşturmasına ara verip gidilmesi gerekilen bir filmdi.. Hayat gibi bir filmdi hem gülüp hem ağladık..Harikaydı!
    Pinar A
    Pinar A

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Guzel bir film ama mukemmel diyemem En çok rahatsız olduğum konu ise argo bile olmayacak ifadelerin sıkça kullanılması İzlenebilir Beklentimin altında kaldı
    Ugur C
    Ugur C

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Hayatımda bu kadar kötü film görmedim.agizlarda küfür,sürekli konuşmalarda manasiz espiri den uzak konuşmalar yapmacık gülüşler.....