MuhammedAli Savat
16 Haziran 2020 tarihinde eklendi
filmin oyuncu kadrosu sağlamdı ama sonu çok saçma ve anlamsız bitti bir bakış bir söz tamam filmin sonunda bu oyuncu kadrosu ile daha iyi şeyler çıkabilirdi son yıllarda komedi dram filmi diye yabancı filmlerin çakmasını yapmaya çalışıyorlar ve sonuç ortada
filmin sonunda enteresan bir şey olur diye yarıda bırakmak istemedim ama filmin bir sonucu yok. Ayrıca filme hiç emek harcanmamış, spoiler: bir evde geçiyor bütün senaryo.
Normalde filmlere yorum yazmak gibi bir özelliğim yoktur fakat bu film için yazmak istedim çünkü o kadar kötü ki bunu belirtmek gerekiyordu. En azından boşa giden 2 saat benim olsun sizler böyle bir hata yapmayın
Puan kırma nedenim; spoiler spoiler: Sonu açık bitti. "Noldu şimdi başa mı döndü film?" diyorsunuz. Ayrıca Mesut karakteri filmin başından beri olmasına rağmen neden repliği 2 cümle? Çok yetenekli bir oyuncuyu harcamışlar.Efsun sürekli Dolunay'a saldırdı, başka konuşması yoktu. Ama sonda bıraktığı his ve izlerken hissettiğim duygular... güzeldi.
İzlemeyin. Kendinize ve zamanıza yazık olur. Kadro harika diyorsunuz ama cidden bu kadar anlamsız olur. Ne başı belli ne sonu komik desen değil hüzün desen değil. Demişler ki yakın arkadaşlar toplanalım elbet bir yere varıriz. Asla varamamışlar. İzlediğim en kötü filmlerden biriydi.
Filmin finali gereksiz uzuyor. Finali daha kısa tutsanız da vizyona sokabilirdiniz. Komedi ve dramı ayrı ayrı gözlemleyebildiğimiz ve Türkiye'de pek örneği bulunmayan tarzda bir film olmuş. Espri dağılımı tüm karakterlere belli başlı şekilde yapılsaydı her karakteri daha iyi tanıyabilirdik. Karakterlere alışılması sebebiyle karakterlerin özelinde bir konuşma, espri bekleniyor. Fakat tüm esprileri birkaç karakter yapınca da olmuyor. Gökçe ve Emre ikilisinin olayı da Crashing adlı diziden esinlenilmiş bu arada. Fena değildi, izlenebilir.
Senaryo başından sonuna kadar aynı sıradanlık ve sıkıcılıkla gitti . Film boyunca acaba birşey olur mu diye bekledik ama malesef berbattı . Kanal 7 dizileri bile bundan daha izlenilebilirdi 👎 bom boş anlamsız konusuz bi film. Oyuncuların kariyerlerinde ki fiyasko diyecekleri film.
sadece 1 yıldız vermek için üye oldum. o kadar boş ve gereksiz bir film. olay kurgusu, oyuncuları tepkileri esprileri hersey yapmacık gibi geliyor. yani bu oyunculara temel bir konu verip doğaçlama yapın dense daha güzel film olurdu
Bu filmi Şikayet Var’a yazacağım. Zamanımdan çaldığı 2 saat (gerçi 30 dakikada ileri sararak bitti ) için. Hiç izlemeyin hatta boş zamanınızda bile izlemeyin. Tükettiğiniz zamana elektriğe değmez. Gerçi film bittikten sonra uzun uzun düşündüm, bu filme 5 yıldız verenleri okudum ve anladım ki ben bu filmin kıymetini bilememişim. Önerim 2. Filmi bekleyenlere özel seanslar düzenlenmesi. Offf çok yazdım bu bile değmez
Çoğu yoruma üzülerek katılıyorum malesef. Harika oyuncuların beklentisiyle izlenmiş ve biraz hayal kırıklığı olan bir film. Hümeyra, Özge özpirinçci ve diğer oyuncular filmi parlatmış, böyle oyuncular bir araya gelirse mükemmel bir film senaryo izlemek istiyor insan, bekliyor en azından.. Askıda kalan bir türlü sonuçlanmayan bir aşk, aldatan eşi görmezden gelen kadın, filmin güzel yanı Hümeyra ve gençlik arasındaki güzel bağ.
Emek var tabiki, yine de herkesin emeğine sağlık.. İyi bir izleyici olarak, haddimi de bilerek malesef vasat üstü.
Oyunculara aldanıp gittim gerçekten saçma sapan, sonu bir yere bağlanmayan bir filmdi.Evet bi şeyler oluyor ama ee sonuç? Niye böyle oldu bari bi yere bağlayın.Kesinlikle zaman kaybıydı.
Gerçekten berbat bir filmdi. Oyunculara aldanıp yorumlara hiç bakmadan girdik ama gerçekten bu kadar kötü olacağını tahmin etmezdik. Bi heyecan olsun diye bekledik ama hiç bir heyecan olmadı film hiç akmadı. Artık bitsede gitsek kafasındaydık filmi çok uzun yapmışlar bitmek bilmedi gerçekten. Ve o ölümle ilgili şakalar hiç komik değildi samimiyetsizdi. Kesinlikle paranızı boşa harcamayın tavsiye etmiyorum