Murat Y
8 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Boyle bir senaryo boyle bir cin filmi korku degil zaten senaryo yonetmen bom bos film de cin goremedik macera filmi gibi daracik consept siz baska bir is yapin baskalarinin yazdiklarini filmde gosterip paylasarak film olmaz arti sizden figuran oyuncu hic olmaz berbat
Dini ayetler, 2000'li yılların başından kalma görsel efektler ve arkadan gelen gürültü ile korku filmi nasıl yapılmaz, ders niteliğinde gösteren bir film.
Ben hayatimda böyle sacma sapan bi korku filmi izlemedim. Korku bile denmez ya neyse. Verdiginiz paraya yazik olur. Bu filme vereceginiz parayi birisine verip, beni korkut deseniz, daha cok korkarsiniz. Parasini çöp tenekesine atmak isteyen hemen gitsin
Hayatımda izlediğim ve gelecekte izleyebileceğim en kötü film olduğunu düşünüyorum korku sahnesi denen bir şeyle karşılaşmadım ve oyunculuk desen flash TV oyunculuğu bile daha iyiydi efekt hiç yok ses berbat kısacasi iyi bir şey yok
bu kadar berbat bir film olamaz. parama ve zamanima cok yazik oldu. anlamsiz ve konusu bu kadar vasat bir film seyretmedim. nasi basladi nasil bitti hicbisey anlamadm!!
Biz yabancı film diye bunu secmiştik bilseydim secmezdim İzlediğim filimler arasında en saçma film di hiç güzel değildi tavsiye etmem izlemek isteyenlere
Beklentilerimi karşılamasada idare edicek bir film.Başrollerde olan Mehmet Baştürk’ü çok beğendim.İzleme sebebim o oldu.Onun dışında orta şeker bir film..
Ben hayatımda bu kadar amatör bu kadar saçma bir film daha görmedim 😡 vaktinize ve paranıza yazık etmeyin !!! Sinemalarda gösterilmesi bile saçmalık bence 😡