Mert H
1.321 değerlendirmeler
4 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuklar, Flash TV'de yayınlanan dizilerden bile daha kötü; senaryo sanki ilk defa konuşmayı öğrenen çocuğun cümleleri ve hayal gücü ile yazılmış bir şekilde olan bu film, sinemada nasıl gösterime girebiliyor anlamış değilim. Çekimlerin saçma sapan bir aletle, efekt kullanılmadan yapılması ve korku seviyesinin ise hiç olmaması da diğer detaylardan biri. Bunun için yapımcı nasıl bulunmuş, hayret. Hayatımda izlediğim en boş, en kötü filmdi.
Film o kadar kötü ki anlatamam yani ben yapsam daha iyisini yapardım dedirtecek cinsten, çekim berbat, kamera sarsıntılı, efekt diye bişey yok, sadece hazır renk efekti kullanılmış, bide film olduğu anlaşılsın diye birkaç ses efekti eklenmiş. Oyunculuk 0+0. Bence bunu o oyuncular kendi aralarında kendi imkanlarıyla çekmişler. Bu Bi film şirketinin yapacağı iş değil çok boş bir film