Mert H
1.330 değerlendirmeler
14 Mart 2020 tarihinde eklendi
Bu sıralar nedense amatör seviyede çekilen filmler ve bunların sinemada vizyona girme oranı arttı. Sanırım filmlerde kıtlık çekiyoruz. Bu film de keşke Youtube'da kalsaydı..
Hayatımda bu kadar saçma bu kadar berbat bir film izlemedim oyunculuk desen sıfır senaryo desen sıfır büyü yapan kız biraz daha makyaj yapsaydı oradan direk düğüne giderdi o derece cin diye yaptıkları görseller PowerPoint de yapılsa daha az saçma olurdu parayı geçtim zamanınıza yazık
Merhabalar öncelikle filme boşuna gidip zamanınızı boşa harcamayın saçma sapan ve boş bir film ..anlamsiz .... senaryo oyunculuk ses montaj ve görsel ayarlar hiç iyi değil. Film cidden FLASH TV dizilerinin de gerisinde oyuncuları ve senaryoyu yazan suat ay cidden yönetmen mi bir sorgulasın kendisini..onune gelen yönetmen mi oluyor . Suat ay senden de boyle saçma anlamsiz ve bos film beklenirdi öngörüleri yanlış yada eksik çıkarmadın..filme verdigim para haram olsun..
Acayip kral bi film bence her kesin izlemesi gereken bi film . İcinde kültür tarih din hersey var. Ama en mükemmeli efekleri oğlan üstüydü. Yenilmezleri bile şamarlamiş diyebilirim