7. Koğuştaki Mucize
    4,6
    7. Koğuştaki Mucize hakkında görüşlerin ?

Warner_ank
    Warner_ank

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    "Yesil yol" filminden sonra beni bu kadar etkileyen bir film olmadı,ağlamak hafif kalır gözlerim yandı resmen.
    Sadık Çiftçi
    Sadık Çiftçi

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Uyarlamaları sevmem. Genelde orijinal filmin yerel rantını yemek için çekilmiş gibidirler.
    Özcan Deniz yaptı bunu.
    Orijinal filmi de izlemiş biri olarak açık söyleyeyim uyarlama başarılı olmuş.
    Yan roller konusunda sıkıntı var ama ana oyuncu kadrosu çok iyi.
    Abartılı görüp doğal bulmayan olabilir ama Ara Bulut da gayet başarılı. İlker Aksum'a denecek söz yok. Adam çok iyi oyuncu. Küçük oyuncu çok başarılı değil ancak öyle masum öyle şirin bir yüz ifadesi var ki, her eksiğini kapatıyor. Diğer ana rol oyuncuların hepsi de iyi. Final abartılı bir romantiklik içeriyor. Orjinal film bu konuda daha gerçekçi.
    Filmi beğenmeyenlerin bir bölümü asker düşmanlığı yapıyor demiş. Askere karşı hiç bir önyargım yok. Darbe döneminde işin kıyısında kalanlar olarak yaşadıklarımız filmi doğruluyor hatta az bile demiş dedirtiyor.
    12 eylül darbesinde 10 yaşında bir çocukken kendi evimizin kapısında askerin ağzından "burada Allah benim" sözünü bizzat duymuş, önümüzde babalarımızın dövülmesi yaşamış biri olarak söyleyeyim, Kanınıza dokunmasın paşalar, siz çok daha büyük eleştirilere ve hatta hakaretlere layıksınız. Çoğunuz bu büyük ulusun askeri olamadınız. Kendi şişkin benliklerinizin kölesi, hastalıklı tipler oldunuz. Filmde iki askerden biri kötü biri iyi... Gerçekteki oran kötüler yönünde çok daha ağırlıklı Kardeşim Atatürkçü bir genç memur olarak girdiği ordu evinden, insanlık dışı kapris ve aşağılamalarınız sayesinde salak bir şeriatçı olarak ayrıldı.
    Bu eleştirilerden yurdu için canını dişine takan, yürekli, benzersiz yiğitleri, gerçek Atatürkçü askerlerimizi ayırırım.
    Dinci duyarlılıkları ile yerenlere de, bu ülkede IŞİD'den Adnan Hocacılara kadar aralarında binlerce fersah fark olan türlü dini akım var. Siz filmdeki kurgusal dinciye mi takıldınız?
    Orijinali daha iyi diyen, uyarlamayı beğenenleri aşağılayan düşük zekalı diyen dangalaklara Yüzlerce Kore filmi izlemiş biri olarak söyleyeyim;
    Kore'de ne kadar Hristiyan var, filmde ne kadar Hristiyanlık imgesi var bir bakın!
    Kore nüfusunun %29'u Hristiyan %45 kadarı ateist, deist veya yerel mistik felsefi inançlara sahiptir. Filmde gayet yüksek bir Hristiyanlık imgelemi var. Yargılama sahnelerine kadar ABD filmleri etkisi bulunuyor. Bunları görmeniz mi?
    Uyarlama bu açıdan çok ama çok başarılı. Tam anlamıyla yerel imgelemi veriyor. Çok başarılı bir uyarlama.
    Ama uyarlama işte. Özgün senaryo her zaman çok daha önemli ve güzeldir.
    olumlu zaman
    olumlu zaman

1 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Gerçekten kusursuz çok güzel bir hüzün filmi sahneler insanın kalbine işliyor her sahnede kalbin tam ortasında tık diye bir sancı her sahnesi hüzün ve mutluluk dolu umarım bu filmin devamını yapıp b.k etmezler.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

30 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Kaliteli bir senaryonun muhteşem oyunculuklarla harmanlanmış güzel bir uyarlama filmi. Kesinlikle gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir film 8/10
    Yusuf Demir
    Yusuf Demir

29 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Kahraman katiller, merhametli hırsızlar, katil ve zalim yarbay, zalim askerler.
    Filimde bilerek ya da bilmeyerek TSK aşağılanmış, katiller ve hırsızlar yüceltilmiştir. Üstelik mantığa da aykırıdır.
    caykent
    caykent

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    İzlemeye değer bir başka film. Aras Bulut İynemlinin ve diğer oyuncuların performansı mükemmeldi. Tavsiye ediyorum.
    Nehir Güler Durur
    Nehir Güler Durur

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Çok duygusal bir film. Aras Bulut İynemli oynamamış yaşamış resmen. Hayatımdaki en güzel filmlerden biri.
    Samet Sagun
    Samet Sagun

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    İşte Türk sinemasında güzel şeyler oluyor dedirten yapım
    Tamam menşei Kore uyarlama bir yapım olabilir ama biz de kötü işçilik çıkarmadık
    Ve umarım artık sağlam temeller üzerine atılmış tohumu güzel olan bize ait filmlerde görürüz
    Yasin Ergin
    Yasin Ergin

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Arkadaş gece gece insanı ağlatmak zorunda mısınız ya ben hayatımda böyle bi film görmedim emeği geçen herkesi tebrik ediyorum özelliklede Aras Bulut İYNEMLİ sen nasıl bi oyuncusun seni tanımasam gerçekten zeka özürlü zannederim muhteşemsin
    aydın aydın
    aydın aydın

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Harika bir film. Muğla da deniz kıyısı olan bakir kalmış ender yerlerden bir yerde çekilmiş. Yörenin geleneksel evleri, geleneksel yüzü doğru şekilde yansıtılmış. Teşekkürler.
    Kurtulus Beştepe
    Kurtulus Beştepe

23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Aras Bulut İYNEMLİ Der susarım... gerçekten cok duygusal. gercekten başyapıt. aglatan bir film peceteleri hazırlayın.
    Gökhan Kizi
    Gökhan Kizi

23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Oyuncular tamamı çok iyi bir performans sergiledi, insanı ağlatmak için herşey yapılmış mendil alıp izleyebilirsiniz .
    BARIŞ KÖTEŞ
    BARIŞ KÖTEŞ

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Duyguları ve olayları çok iyi yansıtmışlar.Ufak tefek eksikler ve saçmalıklar haricinde güzel film izlemeye fazlasıyla değer
    Ömer Özdemir
    Ömer Özdemir

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Şimdiye dek izlediğim içimi acıtan ağlamayı sevmem ama hüngür hüngür ağlatan tek film. Inanılmaz bişey di çok yaktı beni tüm oyunculara sonsuz teşekkürler helal olsun.
    Aybuke Avsar
    Aybuke Avsar

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Efsane cok begendik izlemenizj tavsiye ediyorim ve cok duygusal herkes begenerek izleledi herkese gosterim yaptim sizede tavsiye ediyorum