Sesin daha güzel ve karizmatik çıkması için Polat Alemdar gibi dublaj yapmışlar ancak olmamış. Kısacık ve milyonları akıttığın filmde sen git saçma sapan senkron hatalarını seyircilerin gözüne sok. İzlediğim en kötü fantastik filmlerinden biri olabilir. Klişenin en büyüğünü kullanarak oyuncuların dış güzelliğine güvenerek çekilmiş, vasatın da altı bir film.
Film her ne kadar kötüyse konusunu beğendim diyenler daha kötü çünkü bir konu yok bağlanan bir sonuç yok. Ha zamanınızın boşa gittiğini düşünürseniz element uydurmaniz doğal olur.
Hayatımda izlediğim en kötü filmler arasında ilk sırada yer alabilecek bir film olur kendileri. Gerçekten vaktimin boşa gittiğini hissettim bu filmi izleyerek.
Bu kadar kötü bir film yapılabilir tebrik ederim 👏🏻 İzlediğim en kötü film olarak yer aldınız. Sinemayı terk ettiğim ilk filmsiniz. Başından itibaren mantıklı hiç bir olay geçmedi acaba filmi yapanlar filmin tamamını izlemişler mi ?
Daha az yıldız olsaydı onu verirdim. Hayatımda izlediğim en vizyonsuz filmdi. Yanımda arkadaşım olmasa yarısına gelmeden çıkardım filmden. Film komik olmamasına rağmen çok güldüm çünkü hatalar hataları kovalıyo. İngilizce üzerinde berbat bi ingilizce dublaj yapılmış ağızlar uyuşmuyo. Paranıza acıyosanız gitmeyin derim.
bu filmin adını BİTSEDE KURTULSAK olarak değiştirmek istiyorum.. bu kadar para emek iş gücü YAZIK VALLA bu dandirik seneryo yu hayata geçiren tüm prodüksiyon ekibin ALLAH BELASINI VERSİN ..