Bir seri düşünün 200 binler-300 binler ve 600 binlerce izlenen serilere sahip olsun. Sonra kalksın başrolü değiştirsin ve aşırı basit senaryo yazsın. 26 yaşındayım 16 yıldır 2-3 haftada bir sinemaya giden biriyim. İlk defa yanlış film seçtim. Filmin yarısı gelmeden 10-12 kişinin olduğu salon boşaldı. Film bittiğinde sadece iki kişi kaldık. Şaka gibisiniz gerçekten, para verdiğim için zoraki güldüm. 5. Filmi çekecekseniz gerçek Altansız olmaz. Gerçekten bu filme para verdiğim için o kadar üzgünüm ki para iadesi dahi istiyorum
Hayatımda gördüğüm en berbat filim ilk 3 serinin yanından bile geçmez biraz güleriz diye gidip filimin ilk yarısını bile zor tamamladık 50 kere izlediğimiz herhangi bir Kemal sunal filiminde bile bundan 100 kat gülersiniz seviye yerlerdee verdiğimiz paraya yazık çööööpp👎👎👎👎
Filmin başrol oyuncusu gökhan yok bir kere. Mafya bozuntuları okadar yapmacık ki flash tv den seçseniz daha iyi olurmuş. Gülmek için kendimi çok zorladım ama uyumuşum devamında. Kolpaçino tayfası bile filmi kurtaramamış. Böyle yapacaksanız yapmayın. Sinemaya gitmeye değmez paranızı çöpe atmayın.
hayatımda izlediğim en kötü ilk 3 film arasına girdi bile o kadar sıktı ve o kadar kötüydüki ilk yarı bitmeden çıktım hayatımda çıktığım 2. filmdi bu para tamamen çöp oldu keşke iade hakkımız olsaydı arkadaşlar tavsiyemdir sizlere kesinlikle gitmeyin para boşa israf olur giderseniz büyük hata yaparsınız sadece uyarıyorum sizleri aman diyim !
ilk iki seriden sonra o kadar zorlama bir film çekmişler ki hiç olmamış. Kurgu seneryo inandırıcılk yerlerde. Ve işin komik tarafı film komik de değil olmamış feci leş bir devam filmi. 10 / 2
5 dk Netflix te bakayım dedim hemen kapattım. O ne pis küfürler,pislik ahlaksız iğrenç bir film. Yabancı filmlerde böyle ahlaksızlık yok. Birde son zamanlarda mezarlarda film çekiliyor. Ayıp günah değil mi? Kim çeker kim seyreder anlamadım bu filmi.
Film artık o kadar dandikleşti ki adamlar diğer filmlerdeki sahnelerin diyaloglara varıncaya kadar aynılarını çekip biz film yaptık diyorlar. Şafak Sezer'in kadroya dahil olmasıyla belki biraz kıpırdanma olmuştur dedim ama hiçbir alakası yok. Kesinlikle vakit kaybı.