Hannibal
    4,2
    Hannibal hakkında görüşlerin ?

beck31
    beck31

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Harika bir senaryoi muthis bir oyunculuk!
    lovejunkie
    lovejunkie

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    kuzuların sessizliğinden sonra gelen film bence süperdi.sansürsüz dahada bi zevkle izleniyo yannız.tv den izlemektense dvd si alınıp izlenmeli .9
    blackinman
    blackinman

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film.... anthony hopkins yine harika...
    ocelott
    ocelott

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ridley scott en iyi filmi diyebilirim.. hannibal sinema dünyasında kaliteli seri katil filmlerinin başında gelir... nasıl çekmiş yada nasıl çekilmiş demek yerine yeniden koyulup izlenmesi gereken bir yapımdır.
    fizikci-2338
    fizikci-2338

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Ridley Scott gibi çok iyi bir yönetmen neden böyle bir film çekme ihtiyacı duydu anlamış değilim.
    aysen2707
    aysen2707

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    gerçektende devamını sabırsızlıkla beklediğim bir film
    dinopis-2
    dinopis-2

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    hannibal karakteri bir fenomen. Devam filmi çekilecekmiş hannibal rising adında
    tilki724
    tilki724

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    abi film güzel filmin fazla kanlı olmaması iyi olmuş;ama hannibal lecter'i çözemedim
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    3 lemenin en iyisi
    nunu625
    nunu625

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    anthony hopkins harikaydı gerilim filmi diyince aklıma gelen ilk film kesinlikle Hannibaldır . bu tarz gerilim filmlerini pek sevmezdim ama bu sözüm hannibalı izlemeden önceydi şimdi ise favorilerim arasında bence izlenmeli :))
    kadir503
    kadir503

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Filmi genel olarak beğendim; filmin atmosferi, o güzel diyaloglar ve oyunculuklar görülmeye değerdi fakat film bana biraz durağan geldi. Özellikle 'Silence of the Lams' ile karşılaştırıldığında. Filmin temposu bir iniyor bir çıkıyor ama kesinlikle film sıkıcı değil. Görsel olarak da çok güzel sahneler mevcut. Özellikle sona yaklaşılırken o beyin sahnesi gerçekten muhteşemdi.
    teo-17
    teo-17

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Kuzuların sessizliği adlı filmin devamı olarak çekilen hannibal.Kuzuların sessizliği kadarda etkileyici bir iz bırakmasada,sinema piyasasında türünün en iyilerinden biri.......çok iyinin,iyisi bir film hannibal.....8/10
    odinhan
    odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Gerilim sevenler bu filmi izlemediyse büyük eksiklik demektir.En az ilk film olan Kuzuların Sessizliği kadar güzel bir film idi.
    burcuhazal
    burcuhazal

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ben kuzuların sessizliğine göre daha güzel demek isterdim ama konu olarak evet bu haniibal daha güzel ama judie foster eksikliğini belli ediyor
    teomansonmez
    teomansonmez

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Manhunter,(Yeniden Çevrimi Kızıl Ejder)Kuzuların Sessizliğinden sonra üçlemenin son halkası Hannıbal Ridley Scoot'ın yönetmenliğindeki iyi bir film.Thomas Harris'in çok satan romanın yine esin kaynağı olduğu filmde bu kez tamamen diğer bölümlerin aksine sadece Hannıbal karakteri üzerine yoğunlaşıyoruz.Scott'ın tekrar Hopkins'i Hannıbal rolünde oynaması için ona bir ev aldığı söylenmişti film vizyona girdiğinde.Oscar sahibi oyuncu rolü böyle kabul etmiş.Ama herkesin bildiği Jodie Foster devam filmi için ikna olmadığını ve senaryoyu beğenmediğini söylemişti.Foster yerine Joliana Moore çok silik kalsa da haksız eleştirilere rağmen bu son filmi pekala başarılı...Menüde; tavada beyin var...