alba42
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi gerçekten.Anthony Hopkins ten başka kimsenin Hannibal Lecter karakterini oynayabileciğini sanmam.Müthiş soğukkanlı ve etkileyici.Bu filmde işlediği cinayetleride ürpertici gerçekten.
Ya hani son sahnelerde adamın beynini kızartıyordu ya o sahnede benim elim ayağım tutmamaya başladı.Film akıcıydı.Jodie Foster oynasa'ydı daha iyi olurdu.Anthony Hopkins tabi ki harikalar yaratmış...
Anthony Hopkins’den sıradışı bir film izledim. hem şaşırdım hem çok sevdim. bütün duyguların, olayların yer aldığı entresan bir film. bu serinin devamını izlemek isterim.
serinin ilk 3 bölümünü izledim izlediğim kadarıyla da bence en zayıf bölümdü... hannıbal üzerine kurulu ama yinede beklediğim kadar ona yönelik deildi eksikleri vardı...yine muhteşemdi ama biraz zayıftı yinede 10/9 ve favorim...
Buda ilk film kadar olmasada çok iyiydi.Anthony hopkins zaten filmin kilometre taşı.Gitgide artan temposuyla daha da sürükleyici bir hal alıyor ve sonunda da yine sizi şaşırtıyor.İyi bir gerilim filmi izlemek isteyenlere iyi seyirler.
herkesin sinema zevki farklı olabilir.ama bu filmde herşey var.aşk, takıntı,kadına hayranlık,saygı,kibar ve sofistik bir katil,kıskançlık,mantık herşeyyyyy.kurgusu muhteşem.ilgilenin bu filmle
Kuzuların Sessizliğindeki gerilimin yarısı bile yok ne yazıkki, eldeki malzeme iyi olmasına rağmen kurgu zayıf kalmış, akmıyor bi türlü film, filmi hala Kuzuların Sessizliğindeki diyaloglar etkileyici kılıyor.. Daha iyisini bekliyordum walla
oyunculuk süper ama ne bileyim çok da beğendiğimi soyleyemem belki de ben daha çok sey bekleyerek izlediğim için ama tabiki kacırlmayack bir kurgusu var izleyin derim
Ridley Scott’dan daha iyi bir film bekliyordum açıkçası. Oyuncuların performansı iyi ama film çok durağan, akmıyor, tıkanıp kalıyor. Kötü bir film değil ama çok iii bir film de değil.
Serinin sadece bu filmini henüz izleyememiştim, ancak fırsat bulabildim...Tıpkı Kuzuların Sessizliği’ndeki gibi muhteşem bir senaryo, muhteşem bir kurgu ve harika oyunculardan oluşan bir film.Scott’ın başyapıtı sayılmasına şaşmamak lazım.Çok beğendim...