Unutulmaz Titanlar
    4,3
    Unutulmaz Titanlar hakkında görüşlerin ?

sagun35
    sagun35

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    dönemin amerikan toplum yapısını anlatan ve bunu spor olgusuyla birleştiren çok güzel bir film.Denzel Washingtonın hemen hemen kötü filmi yok zaten.Bu adama bayılıyorum.
    10 üzerinden 8,5
    ismail7172
    ismail7172

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bütün PDRcilerin izlemesi gereken bi film arkdaşlık ilişkileri için şiddetle tavsiye edrim
    yg32
    yg32

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    kahramanlar her nekadar amerikan football oyuncuları olsada maç havasın dan iyi sıyrılmış bi film.izlerken sıkılmıyorsunuz.
    zenci beyaz ayrımını iyi işlemiş.tabi biz bu ayrımı 1400 sene önce halletmişiz oda ayrı bi konu.
    kaplumkurbacik
    kaplumkurbacik

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Filmi izledikten sonra Gerçek bi hikayeden alınmış olması düşünülünce dahada bi etkileyici oluyo.. Çok başarılı ve güzel bir film kesinlikle izlenmesi lazım diye düşünüyorum..
    cudiferat
    cudiferat

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Güzel fena değil özellikle küçük kızın performansı bayağı hoşuma gitti. Denzel abimize zaten laf yok.
    Açıkçası American History X daha çarpıcı ve oturaklı gibi geldi bana bu biraz daha gençlik filmi tarzında sanki. Ha ama çok mu ciddiyetsiz tabii ki hayır.
    İzleyin.
    8.3/10
    gukimus
    gukimus

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    hurricane ile oscara aday olup ama nedense alamaması denzeli kızdırmış olacak ki..hım d'emek oyuculuğum yeterli değildi peki bunasıl' dercesine öyle bir döktürüyor ki..ben bile agladım ve sanırım 9 kez izledimbu filmi..gercek bir yasam öyküsü olan 3. filmi bilginize
    muzur6
    muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güzel bir filim normal spor filimleriyle alakası yok anlatılan konu ve içerik tam anlamıyla süper ve gerçek bir olaydan alınıp yapılmasıda olayı dah bir anlamlı hale getiriyor...
    illuminati89
    illuminati89

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu ne beee!şimdi bitirdim ama böyle mükemmel bir film bir daha yapılmaz bence kendi dalında!rollerin ufağından büyüğüne herkes öyle bi oynamış ki...gerçek olması da ayrı mükemmellik katmış.gerçekten tek kelimeyle harikaydı!!!
    kaan-okur
    kaan-okur

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    gerçek hikayeden çekilmiş olması ve denzel abimizin müthiş oyunculuğu super
    sunshınenin soyunma odasında elemanın dudaklarına yumulmasına koptum.
    buffykate
    buffykate

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle süper yaa.Ben hayatımda böyle bi film izlemedim.İzlemeyenlere tavsiye ediyorum.Bu filmi yapanlardan allah razı olsun.
    Titans 4ever....
    umuty90
    umuty90

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Hairka bir film... Denzel'e hayran kalmamak elde değil. Unutulmaz...
    ynarcin
    ynarcin

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    unutulmaz titanlardan unutulmaz bir film.her şeyin gerçek oluşu insanı daha da bir etkiliyor.
    kadir503
    kadir503

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok etkiliyeci bir film, gerçekten izledikten sonra insanın olaylara bakış açısı değişiyor. Çok keyifli bir film izlerken bir an bile sıkılmayacaksınız. Denzel Washington ise her filminde olduğu gibi bunda da oscarlık bir performans gösteriyor. İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin..
    yapayzeka
    yapayzeka

27 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    kesinlikle süper bir film beni çok etkiledi siyahlarla beyazların dostlugu bu filmde müthiş herkes izlemeli tavsiye edrimm izlemeyn cok sey kacırdı demektir denzel en iyi filmlerinden birii
    cem-koparan
    cem-koparan

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    dün gece dvd'sini seyrettigim ve her seyrettigimde ayni duyguyu veren bi film.denzel washington süper bi oyuncu.
    takim ruhu nasil olur sorusuna bu film cevap wermistir kesinlikle