sagun35
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
dönemin amerikan toplum yapısını anlatan ve bunu spor olgusuyla birleştiren çok güzel bir film.Denzel Washingtonın hemen hemen kötü filmi yok zaten.Bu adama bayılıyorum. 10 üzerinden 8,5
kahramanlar her nekadar amerikan football oyuncuları olsada maç havasın dan iyi sıyrılmış bi film.izlerken sıkılmıyorsunuz. zenci beyaz ayrımını iyi işlemiş.tabi biz bu ayrımı 1400 sene önce halletmişiz oda ayrı bi konu.
Filmi izledikten sonra Gerçek bi hikayeden alınmış olması düşünülünce dahada bi etkileyici oluyo.. Çok başarılı ve güzel bir film kesinlikle izlenmesi lazım diye düşünüyorum..
Güzel fena değil özellikle küçük kızın performansı bayağı hoşuma gitti. Denzel abimize zaten laf yok. Açıkçası American History X daha çarpıcı ve oturaklı gibi geldi bana bu biraz daha gençlik filmi tarzında sanki. Ha ama çok mu ciddiyetsiz tabii ki hayır. İzleyin. 8.3/10
hurricane ile oscara aday olup ama nedense alamaması denzeli kızdırmış olacak ki..hım d'emek oyuculuğum yeterli değildi peki bunasıl' dercesine öyle bir döktürüyor ki..ben bile agladım ve sanırım 9 kez izledimbu filmi..gercek bir yasam öyküsü olan 3. filmi bilginize
gerçekten çok güzel bir filim normal spor filimleriyle alakası yok anlatılan konu ve içerik tam anlamıyla süper ve gerçek bir olaydan alınıp yapılmasıda olayı dah bir anlamlı hale getiriyor...
bu ne beee!şimdi bitirdim ama böyle mükemmel bir film bir daha yapılmaz bence kendi dalında!rollerin ufağından büyüğüne herkes öyle bi oynamış ki...gerçek olması da ayrı mükemmellik katmış.gerçekten tek kelimeyle harikaydı!!!
Gerçekten çok etkiliyeci bir film, gerçekten izledikten sonra insanın olaylara bakış açısı değişiyor. Çok keyifli bir film izlerken bir an bile sıkılmayacaksınız. Denzel Washington ise her filminde olduğu gibi bunda da oscarlık bir performans gösteriyor. İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin..
kesinlikle süper bir film beni çok etkiledi siyahlarla beyazların dostlugu bu filmde müthiş herkes izlemeli tavsiye edrimm izlemeyn cok sey kacırdı demektir denzel en iyi filmlerinden birii
dün gece dvd'sini seyrettigim ve her seyrettigimde ayni duyguyu veren bi film.denzel washington süper bi oyuncu. takim ruhu nasil olur sorusuna bu film cevap wermistir kesinlikle