bu film sapıklık dürtülerini kağıda döken bir yazarın hikayesini anlatıyor. müstehce cümlelerle anlattığı cinsel ilişki ve ötesi fantezilerini kağıda dökmek arzusu ile deliren bir kişinin etafındaki aklı başında sandığınız kişileride nasıl etkilediğini göreceksiniz.
Film, İlginç bir kişiliği anlatıyordu. gerçekten uçuk bir yazarın bastıramadığı yazı yazma isteği. Rush yine harika oynuyor. Winslet zaten güzelliği ile izletiyor, oyunculuğu fena değil. Diğer oyuncular için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kötü değil ama süperde değiller.
Filmin konusu aslında çok özgün ve güzel. Fakat anlatım zayıf kalıyor. Daha baskın ve vurucu anlatılabilirdi. Bunda Rush ve Winslet hariç diğer oyuncuların normal performans da olmalarınında etkisi var. İzlenilmesi gereken iyi bir yapım. Daha kaliteli kamera açıları ve ışık sistemleri ile bu senaryo üstünde harikalar yaratılabilirmiş. Kostümler ve sahne renklendirmeleri iyi.
bu kadar iğrenç bir karakteri bu kadar güzel oynamak..geoffrey rush muhteşem,, sinirlerinizin gerildiğini hissedeceksiniz onu izlerken, hannibal dan sonra izleyiciye psikolojik baskı yapan adam diyebilirim, kate te harikaydı, ihtiraslı, cesaret sınırlarını zorlayan yeni yetme genç kız... film genel olarak sıkıcı olmasına rağmen oyunculuklar çok iyiydi..6/10