Aytac Aksoy
22 Mart 2023 tarihinde eklendi
Normal düzeyde bir film standarda bağlanmış şekilde diğerlerinin kopyası artık konu bulamayınca yapmış olmak için yapılmış gibi duruyor !!! Bizim eski Türk filmleri gibi bir kişiye saldıran bir grup kötü adam dövülme sırasını bekliyor yani hollywood can çekişiyor !!!
Gerçekten çok güzel bir film bu kadar bekleyişe değdi aksiyon sahneleri ve kullanılan müzikler harika spoiler: film başından itibaren bu filmin son film olacağının sinyallerini veriyor son duello sahnesi harikaydı ve john wick kendisini feda ederek herkesin kazanmasını sağlıyor film sonunda ise mezar taşına istediği cümle yazılıyor "seven bir koca" seri bence tadında bırakıldı her ne kadar john wickin hayatta kalmasıyla seri bitseydi daha iyi olur muydu bilmiyorum ancak film böyle duygusal bir sonla gerçekten tatmin edici bir son olmuş oldu
Sinemalarda izledim. Çok güzel bir filmdi aksiyon filmleri arasinda izledigim en iyi filmldendi serini. Devami olmasi ile daha çok güzel bir devam filmi olmuş